Trouwen met tweede keus is het beste

Vrouwen die er niet in geslaagd zijn om voor hun dertigste hun grote liefde tegen te komen, zouden tevreden moeten zijn met een man die niet helemaal de ware is, maar die ’goed genoeg is’.

Dit zegt de Amerikaanse schrijfster Lori Gottlieb. Zij vindt dat oudere, alleenstaande vrouwen zichzelf vaak de kans op geluk in de liefde ontzeggen, omdat ze de hoge eisen aan een nieuwe liefde niet naar beneden willen stellen. Volgens haar worden vrouwen voor de gek gehouden door romantische films die altijd een goed einde hebben, televisieprogramma’s en boeken waarin het altijd draait om het ’vinden van de ware’. ”Vrouwen zouden meer realistisch moeten zijn en begrijpen dat een huwelijk niet een en al passie is, maar dat het samen hard werken is om een klein en vaak saai bedrijfje draaiende te houden.”

Gottlieb gelooft dat vrouwen die blijven zoeken naar de ware uiteindelijk eenzaam en alleen blijven omdat ze geen oog hebben voor andere goede levenspartners.

Gottlieb zelf is een veertigjarige alleenstaande moeder die vanuit haar eigen ervaringen schrijft. Achteraf gezien was ze liever voor een man gegaan die goed genoeg was in plaats van de ware.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?