Trotseer de kou met je kersverse date

Knisperend haardvuur, flikkerende kaarsjes en een frisse wind die door de kalende bomen waait. Koude dagen lenen zich uitermate goed voor een romantisch uitstapje. Neem je kersverse date mee, houd elkaar lekker warm en geniet van een heerlijk dagje uit! Geen date? Samen met je best friend is ook een optie ;-).

Romantiek in een jeep

Het uitgestrekte strand van Terschelling is het decor van stoere liefde. Stap in een jeep en rij in een Land Rover over het strand. Van de kou heb je niets te duchten, want je zit beschut in de krachtige vierwieler. Geniet van het weidse uitzicht, ervaar de vrijheid en sta versteld van de schoonheid van de vergezichten. Na de rit kom je bij met een warme chocolademelk en kruip je lekker tegen elkaar aan bij de vuurkorf. Bevalt het idee van een knusse stal? Ga dan een romantisch weekendje weg, logeer bij de boer en blijf slapen in het stro!

Liefde op glad ijs

Bind de ijzers onder en schaats samen de koude dagen door. Niets is romantischer dan je samen op glad ijs begeven. Zoek een ijsbaan in de buurt en ga de uitdaging aan. Lachen om elkaars uitglijders, bijkomen met thee, glühwein of chocolademelk en het is nog goedkoop ook! Behoren jullie tot de betere schaatsers? Probeer dan eens te ijsdansen en zwier samen in de rondte!

Hartstocht in het stro

Vind door de warmte van het koeienlijf de liefde voor elkaar en ga koeknuffelen. Enorme knuffels van wel zevenhonderd kilo liggen klaar voor een innige omhelzing. Voordat het zover is, neemt de boerin je mee in het boerenbestaan. Vervolgens leer je in de beschutting van de warme stal mens, dier en natuur te respecteren en ontdek je de taal van de koe. Wie weet waar dat ooit nog eens van pas komt..

Passie op temperatuur

Pik je geliefde op, gooi wat kolen op het vuur en geniet van een dagje sauna! Voor ultieme ontspanning ga je naar één van de vele wellnesscentra die ons land rijk is. Hier vergeet je de alledaagse rompslomp en kom je even helemaal bij. Onthaast in de hot tub, tank bij in de whirlpool en vind de rust in de sauna.

Knus in de kou

Bij een strakblauwe lucht verandert Neerlands’ landschap, zeker wanneer een laag herfstbladeren of sneeuw de bodem bedekt, langzaam in een sprookjesachtig vergezicht. Trek de wandelschoenen aan en ga de natuur in! Als je stevig doorloopt, blijft het lichaam vanzelf warm. Toe aan wat warmte? Zoek een restaurant op en kom bij met een welverdiende, warme chocomelk. Romantisch én gezellig!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.