Tropische temperaturen in het verschiet

We beleven vandaag en morgen de warmste dagen van het jaar, tot nu toe. De temperatuur stijgt vandaag, met uitzondering van het noordelijk kustgebied, naar tropische waarden van 30-34 graden! Morgen wordt het zelfs op de Waddeneilanden tropisch warm en kan het in het zuidoosten lokaal 35 graden worden.  

Vandaag en morgen

Zonnig, droog en tropisch warm.

Vandaag is er veel zon met af en toe wat sluierbewolking of enkele kleine stapelwolken. Het blijft droog en de maxima lopen uiteen van 26 graden op de Waddeneilanden tot lokaal 33 graden in het zuiden van het land. De wind is overwegend matig en zuidoostelijk. In de noordelijke kustgebieden kan een oost tot noordoostelijke wind voor enige verkoeling zorgen.

Komende nacht is het helder en warm met een minimumtemperatuur van zo’n 20 graden. De wind blijft zwak uit een oostelijke richting.

Morgen overdag is het opnieuw vrij zonnig en tropisch warm met maxima van 30 tot 34 graden. In de loop van de middag en avond neemt de kans op een enkele onweersbui in het zuidwesten van het land geleidelijk toe. De wind is zuidoostelijk en neemt toe tot matig kracht 3 tot 4 en neemt later op de dag in het zuiden en zuidwesten van het land toe tot vrij krachtig, 5. (Bron: KNMI)

Vooruitzichten

Zaterdag nog tropisch. Zondag waarschijnlijk enkele onweersbuien en enige afkoeling. Volgende week zomers en meest droog met maxima rond 26 graden. 

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
sinterklaasavond alleenstaande ouder
By Tijmen ·
8 november 2021

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij dit jaar moest schenken... Wij helpen je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.