Tropische temperaturen in het verschiet

We beleven vandaag en morgen de warmste dagen van het jaar, tot nu toe. De temperatuur stijgt vandaag, met uitzondering van het noordelijk kustgebied, naar tropische waarden van 30-34 graden! Morgen wordt het zelfs op de Waddeneilanden tropisch warm en kan het in het zuidoosten lokaal 35 graden worden.  

Vandaag en morgen

Zonnig, droog en tropisch warm.

Vandaag is er veel zon met af en toe wat sluierbewolking of enkele kleine stapelwolken. Het blijft droog en de maxima lopen uiteen van 26 graden op de Waddeneilanden tot lokaal 33 graden in het zuiden van het land. De wind is overwegend matig en zuidoostelijk. In de noordelijke kustgebieden kan een oost tot noordoostelijke wind voor enige verkoeling zorgen.

Komende nacht is het helder en warm met een minimumtemperatuur van zo’n 20 graden. De wind blijft zwak uit een oostelijke richting.

Morgen overdag is het opnieuw vrij zonnig en tropisch warm met maxima van 30 tot 34 graden. In de loop van de middag en avond neemt de kans op een enkele onweersbui in het zuidwesten van het land geleidelijk toe. De wind is zuidoostelijk en neemt toe tot matig kracht 3 tot 4 en neemt later op de dag in het zuiden en zuidwesten van het land toe tot vrij krachtig, 5. (Bron: KNMI)

Vooruitzichten

Zaterdag nog tropisch. Zondag waarschijnlijk enkele onweersbuien en enige afkoeling. Volgende week zomers en meest droog met maxima rond 26 graden. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!