Parijs favoriete stad singles

Trierweiler

De Franse ex-first lady Valérie Trierweiler geeft in een interview met het Franse Paris Match uitleg bij haar breuk met de president François Hollande. De twee gingen uit elkaar nadat bekend was geraakt dat Hollande een affaire had met actrice Julie Gayet. ‘Toen ik het hoorde, had ik het gevoel dat ik van een wolkenkrabber viel’, zegt Trierweiler.

Ik geloofde het niet

In het interview zegt ze ook dat ze al eerder had gehoord van de geruchten over een relatie tussen Hollande en de knappe Gayet . ‘Ik geloofde het niet. Er werd zoveel gezegd, dat ik er geen aandacht meer aan besteedde.’

Deining door media

Trierweiler zegt nog ‘dat haar leven niet gestopt is omdat ze geen presidentsvrouw meer is. Het klinkt misschien vreemd, maar ik vind niet dat ik door een crisis ga. Het is niet de eerste breuk in mijn leven. Maar ze zorgt wel voor deining omdat ze zo gemediatiseerd is.’ Bovendien was ze naar eigen zeggen nooit echt verknocht aan alle glitter van het Elysée.

Terugkeer naar de vrijheid

Wat de toekomst brengt, weet de voormalige first lady van Frankrijk nog niet zeker. ‘Ik ga eerst liefdadigheidswerk doen in India, dat is mijn terugkeer naar de vrijheid. Ver weg van de politiek.’ Misschien komt er wel een boek over de affaire, zegt Trierweiler. ‘Maar zeker niet meteen. Ik wil mensen niet doen denken dat ik geld wil slaan uit mijn verdriet.’

Bron: Nieuwsblad

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.