Parijs favoriete stad singles

Trierweiler

De Franse ex-first lady Valérie Trierweiler geeft in een interview met het Franse Paris Match uitleg bij haar breuk met de president François Hollande. De twee gingen uit elkaar nadat bekend was geraakt dat Hollande een affaire had met actrice Julie Gayet. ‘Toen ik het hoorde, had ik het gevoel dat ik van een wolkenkrabber viel’, zegt Trierweiler.

Ik geloofde het niet

In het interview zegt ze ook dat ze al eerder had gehoord van de geruchten over een relatie tussen Hollande en de knappe Gayet . ‘Ik geloofde het niet. Er werd zoveel gezegd, dat ik er geen aandacht meer aan besteedde.’

Deining door media

Trierweiler zegt nog ‘dat haar leven niet gestopt is omdat ze geen presidentsvrouw meer is. Het klinkt misschien vreemd, maar ik vind niet dat ik door een crisis ga. Het is niet de eerste breuk in mijn leven. Maar ze zorgt wel voor deining omdat ze zo gemediatiseerd is.’ Bovendien was ze naar eigen zeggen nooit echt verknocht aan alle glitter van het Elysée.

Terugkeer naar de vrijheid

Wat de toekomst brengt, weet de voormalige first lady van Frankrijk nog niet zeker. ‘Ik ga eerst liefdadigheidswerk doen in India, dat is mijn terugkeer naar de vrijheid. Ver weg van de politiek.’ Misschien komt er wel een boek over de affaire, zegt Trierweiler. ‘Maar zeker niet meteen. Ik wil mensen niet doen denken dat ik geld wil slaan uit mijn verdriet.’

Bron: Nieuwsblad

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.