Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
uitgaan in middelpunt
6 maart 2018

Trek er op uit dit weekend: 5 toffe activiteiten

Voel jij de lentekriebels ook? Nu de kou verdwenen is hoor je de vogeltjes fluiten en trekt iedereen er weer wat  vaker op uit. Heb jij wel zin in een toffe activiteit dit weekend? Dit zijn er vijf!

1# Los Muziektheater Culemborg

Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VAST-igheid is voor LOS een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit: dat staat wel VAST! Meer info! 

2# Singleparty Meppel

Na de “foute Party”wordt het weer tijd voor een “normale”single party. We gaan op de welbekende weg verder en willen er weer een gezellig feestje van maken. aanmelden kan vanaf nu, we hopen jullie allemaal weer terug te zien op 10 maart!

3# Boerenweekend Drenthe

Een fantastisch leuk boerenweekend op het platteland in het mooie Drenthe voor singles en alleengaanden midden in de natuur! Het boerenweekend is van 9 t/m 11 maart bij het zeer gastvrije Hotel Café Restaurant Het Witte Veen te Witteveen. Dit doen wij al vele jaren en hopen bij dit hotel nog van heel veel leuke weekenden te genieten. Ook veel van onze gasten komen hier graag terug om nieuwe vrienden te maken.

4# Vintage Weekend Oudenbosch

Speciaal openingsweekend voor en door vintagelovers en schatjagers. Een hal en een weekend vol met gave items, makeover advies, styling tips en good vibes only! Neem je BFF mee (of je kersverse date) en kom lekker schatgraven! Zaterdag én zondag geopend van 10.00 tot 17.00.

5# Wijnproeverij Uithoorn

Tijdens deze wijnproeverij proef je 5 witte, 2 rosé en 5 rode wijnen uit Spanje, Frankrijk, Duitsland, Chili, Zuid-Afrika, Italië, Portugal en Hongarije. Je krijgt bijkomende uitleg van een wijnconsulent van de Kasteelhoeve die je ook leert om deze wijnen te keuren aan de hand van proefformulieren. Achteraf krijg je als dessert nog een port en een likeur.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Condoom.nl

gerelateerde artikelen

De eerste namen voor Rock Werchter 2021 zijn bekend

Normaal zou afgelopen weekend het jaarlijkse muziekfestival Rock Werchter hebben plaatsgevonden,...

Het Amsterdamse Bostheater brengt gloednieuw zomerprogramma

Het Amsterdamse Bostheater is vanaf 1 juli t/m 6 september open...

Flirten op het terras

Yes we mogen weer naar het terras! Weliswaar op een gepaste...

Waarom dauwtrappen we op Hemelvaartsdag?

Hemelvaartsdag is voor veel mensen een vrije dag. De een draait...

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie