uitgaan in middelpunt

Trek er op uit dit weekend: 5 toffe activiteiten

Voel jij de lentekriebels ook? Nu de kou verdwenen is hoor je de vogeltjes fluiten en trekt iedereen er weer wat  vaker op uit. Heb jij wel zin in een toffe activiteit dit weekend? Dit zijn er vijf!

1# Los Muziektheater Culemborg

Het is voor de meiden van LOS tijd om volwassen te worden. Ze zijn nu rond de 30 en staan voor belangrijke keuzes. VAST-igheid is voor LOS een droom en een nachtmerrie tegelijk. Terwijl ze zich staande proberen te houden op hun hoge hakken, vallen ze van de ene in de andere komische en herkenbare situatie. Dat deze voorstelling van LOS weer bomvol hilariteit, muzikaliteit en fysieke uitspattingen zit: dat staat wel VAST! Meer info! 

2# Singleparty Meppel

Na de “foute Party”wordt het weer tijd voor een “normale”single party. We gaan op de welbekende weg verder en willen er weer een gezellig feestje van maken. aanmelden kan vanaf nu, we hopen jullie allemaal weer terug te zien op 10 maart!

3# Boerenweekend Drenthe

Een fantastisch leuk boerenweekend op het platteland in het mooie Drenthe voor singles en alleengaanden midden in de natuur! Het boerenweekend is van 9 t/m 11 maart bij het zeer gastvrije Hotel Café Restaurant Het Witte Veen te Witteveen. Dit doen wij al vele jaren en hopen bij dit hotel nog van heel veel leuke weekenden te genieten. Ook veel van onze gasten komen hier graag terug om nieuwe vrienden te maken.

4# Vintage Weekend Oudenbosch

Speciaal openingsweekend voor en door vintagelovers en schatjagers. Een hal en een weekend vol met gave items, makeover advies, styling tips en good vibes only! Neem je BFF mee (of je kersverse date) en kom lekker schatgraven! Zaterdag én zondag geopend van 10.00 tot 17.00.

5# Wijnproeverij Uithoorn

Tijdens deze wijnproeverij proef je 5 witte, 2 rosé en 5 rode wijnen uit Spanje, Frankrijk, Duitsland, Chili, Zuid-Afrika, Italië, Portugal en Hongarije. Je krijgt bijkomende uitleg van een wijnconsulent van de Kasteelhoeve die je ook leert om deze wijnen te keuren aan de hand van proefformulieren. Achteraf krijg je als dessert nog een port en een likeur.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.