Trein met winkel en stomerij voor singles

De eerste Italiaanse particuliere spoorwegmaatschappij sinds lange tijd is maandag begonnen met ‘het treinen’ tussen Turijn en Milaan. De reizigers kunnen in de trein etenswaren kopen en kleren laten stomen. Dit berichtte het Italiaanse persbureau ANSA.

De maatschappij heet Arenaways en woordvoerster Patrizia De Bernardi zei dat tot de dienstverlening is besloten na marktonderzoek. De meeste forensen zijn vrijgezel, aldus De Bernardi.

Ze kunnen online brood, pasta, salami, kaas, soepen, groenten, vlees en toetjes kopen. De bestelde boodschappen staan voor hen klaar wanneer ze aan de terugreis beginnen. Gestoomde kleren zijn in drie dagen terug in de trein of op het gewenste perron.

De treinreis duurt nog geen twee uur. De baas van Arenaways, Giuseppe Arena, noemde het een historische dag. Hij mag zijn treinen echter nog niet op tussenliggende stations laten stoppen. De Staatsspoorwegen zijn daarvoor nog te machtig. Hij vecht dit wel aan bij het Italiaanse ministerie van Verkeer en bij de Europese Commissie.

Misschien een een goed idee voor de NS om de single treinreizigers in de randstad te voorzien van dergelijke extra service.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?