datingapp hoger opgeleide singles

Topdrukte op datingsites

Gisteravond, de eerste zondag van het jaar, was om 21.52 uur het beste moment om ‘de ware’ te vinden. Heb je dat gedaan? Mogen we je feliciteren met een geslaagd avondje contact leggen? Hopelijk wel. Maar tot in februari is meer drukte dan gemiddeld gegarandeerd. Ga ervoor.

Gevolg van feestdagen

Op het moment is het extra druk op de datingsites. Veel alleenstaanden die de feestdagen nodig hadden om te zien, dat alleen zijn toch niet altijd leuk is. Daarnaast zijn er rond de jaarwisseling altijd veel nieuwe singles omdat veel relaties op de valreep van het jaar verbroken worden.

Eerste zondag van het jaar topdrukte datingsites

Volgens Match.com is de eerste zondag van het jaar de dag dat de website het drukst bezocht wordt en dat vooral later op de avond.Meer dan 2 miljoen gebruikers loggen gedurende de eerste week van januari met elkaar 36 miljoen keer in. De drukste periode van langere duur is eigenlijk al vanaf kerstmis en duurt meestal tot 14 februari. De site ziet dan een toename van 30% in de aanmeldingen van nieuwe leden. Ook PlentyOfFish verwachtte gisteravond records te breken, maar een beetje eerder op de avond.

Profiel aanmaken

Degenen die besluiten om in januari een profiel te maken op een online datingsite hebben 15% meer kans om iemand te ontmoeten in vergelijking met alle andere maanden. Het maakt niet zo veel uit bij welke datingsite je terecht komt. Er zijn er zoveel, dat er voor iedere single wel een datingsite naar boven moet komen drijven, waar ieder afzonderlijk zich goed bij voelt. Je krijgt natuurlijk een beeld van de werkwijze en van andere singles die ook op die datingsite zijn ingeschreven.

Wil je niet meteen veel geld betalen, dan kun je natuurlijk eerst wat oefening opdoen op gratis datingsites. Je kunt dan ook een profiel opmaken, die je langzamerhand mogelijk kunt verbeteren, wanneer je andermans profielen hebt gezien. Je hoeft niet altijd zelf het wiel uit te vinden.

Profielfoto van groot belang

Profiel tekst in van groot belang, maar je profielfoto zeker niet minder. Mogelijk heb je gisteravond ook naar Boer zoekt vrouw gekeken? Hoe belangrijk de foto dan is, mag wel duidelijk zijn. Bevalt de foto al niet, dan kan de brief nog zo mooi zijn, dan lig je al op de stapel NEE. Je eerste indruk kun je maar één keer maken. Doe dat zo goed mogelijk.

Heb je nog niet eerder ervaring opgedaan met online daten? Dan is het goed om te weten dat het bij mannen ongeveer 10 weken duurt voor ze online een partner ontmoeten. Bij vrouwen lijkt het iets sneller te gaan, gemiddeld 8 zo’n weken. 

Een best vooruitzicht

Gebruik dus deze favoriete maand om te daten optimaal. Het idee binnen 8 weken van een leuke date een mogelijke partner over te houden, dat lijkt mij een best vooruitzicht.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.