muziek relatie liefde

Top 3 leukste Herfst Muziek Festivals

Ook zo’n zin in de herfstvakantie? Als je een van de thuisblijvers bent dan is een gezellig muziek festival natuurlijk van harte welkom. Zin in een feestje? Wij hebben de 3 leukste feesten van Noord tot Zuid voor je op een rijtje gezet.

1. Muziek Totaal Deventer: Herfsteditie donderdag 16 oktober t/m vrijdag 17 oktober

Tijdens Muziek Totaal in Deventer stellen vele horecagelegenheden in de binnenstad hun deuren open voor leuke bandjes!

Kortom, vanaf het begin van de avond ben je gratis welkom bij de live optredens van tientallen bands en komt de feestsfeer goed los van de Brink tot Grote Kerkhof en Nieuwe Markt.

Met maar liefst 4 edities per jaar, van de Lente tot en met de Bluesnight in november is Muziek Totaal een begrip aan het worden waar gezelligheid en muziek centraal staan. Voor meer info kijk je op de website.

2. Bockbierfestival Utrecht vrijdag 17 oktober t/m zondag 19 oktober

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer het Bockbierfestival aan het Ledig Erf aan het eind van de Oude Gracht in Utrecht. Gratis toegang, veel muziek met een heerlijk biertje er bij! Uiteraard kan je er een grote diversiteit aan bockbieren proeven en beoordelen, waarmee je mee stemt op het beste bockbier van het jaar!

En bij een biertje hoort gezellige muziek en daar wordt voor gezorgd met DJs en live optredens die het hele programma vullen. Rondom het festival vinden ook diverse andere activiteiten plaats, hou hiervoor de website in de gaten.

3. Oktoberfeest Sittard vrijdag 17 oktober t/m woensdag 22 oktober 

Ook dit jaar in oktober vindt het nazomerfeest Oktoberfeest Sittard in het centrum van Sittard weer plaats, met de typische zuidelijke gezelligheid en natuurlijk de lederhosen van onze oosterburen.

Om te beginnen zijn er op ieder van de Paviljoenen van het feest diverse feestelijke optredens gepland, maar dat is niet alles. Onderdeel van het festival zijn namelijk ook de Sittardse Oktoberkermis met tientallen attracties, de ‘Oktoberparade’ met praalwagens en natuurlijk Miss Oktober.

Om het plaatje compleet te maken, trekken 40 schutterijen en gilden door het centrum in de Internationale Schutterijen- en Gildenoptocht. Nog een reden voor een feestje dus! Meer info lees je hier.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona