muziek relatie liefde

Top 3 leukste Herfst Muziek Festivals

Ook zo’n zin in de herfstvakantie? Als je een van de thuisblijvers bent dan is een gezellig muziek festival natuurlijk van harte welkom. Zin in een feestje? Wij hebben de 3 leukste feesten van Noord tot Zuid voor je op een rijtje gezet.

1. Muziek Totaal Deventer: Herfsteditie donderdag 16 oktober t/m vrijdag 17 oktober

Tijdens Muziek Totaal in Deventer stellen vele horecagelegenheden in de binnenstad hun deuren open voor leuke bandjes!

Kortom, vanaf het begin van de avond ben je gratis welkom bij de live optredens van tientallen bands en komt de feestsfeer goed los van de Brink tot Grote Kerkhof en Nieuwe Markt.

Met maar liefst 4 edities per jaar, van de Lente tot en met de Bluesnight in november is Muziek Totaal een begrip aan het worden waar gezelligheid en muziek centraal staan. Voor meer info kijk je op de website.

2. Bockbierfestival Utrecht vrijdag 17 oktober t/m zondag 19 oktober

Zoals ieder jaar is er ook dit jaar weer het Bockbierfestival aan het Ledig Erf aan het eind van de Oude Gracht in Utrecht. Gratis toegang, veel muziek met een heerlijk biertje er bij! Uiteraard kan je er een grote diversiteit aan bockbieren proeven en beoordelen, waarmee je mee stemt op het beste bockbier van het jaar!

En bij een biertje hoort gezellige muziek en daar wordt voor gezorgd met DJs en live optredens die het hele programma vullen. Rondom het festival vinden ook diverse andere activiteiten plaats, hou hiervoor de website in de gaten.

3. Oktoberfeest Sittard vrijdag 17 oktober t/m woensdag 22 oktober 

Ook dit jaar in oktober vindt het nazomerfeest Oktoberfeest Sittard in het centrum van Sittard weer plaats, met de typische zuidelijke gezelligheid en natuurlijk de lederhosen van onze oosterburen.

Om te beginnen zijn er op ieder van de Paviljoenen van het feest diverse feestelijke optredens gepland, maar dat is niet alles. Onderdeel van het festival zijn namelijk ook de Sittardse Oktoberkermis met tientallen attracties, de ‘Oktoberparade’ met praalwagens en natuurlijk Miss Oktober.

Om het plaatje compleet te maken, trekken 40 schutterijen en gilden door het centrum in de Internationale Schutterijen- en Gildenoptocht. Nog een reden voor een feestje dus! Meer info lees je hier.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.