seks tegen prostaatkanker

Top 10 slechte smoezen om onder seks uit te komen

Mannen die vreemdgaan en geen zin in seks hebben met hun eigen partner houden er zo hun eigen smoezen op na. Dit blijkt uit onderzoek van de website Victoria Milan onder 4259 overspelige mannen.

De meest gebruikte smoes om onder seks met de eigen partner uit te komen is : ‘ik heb geen tijd, ik heb nog zoveel te doen’. Zo ziet de top 10 smoezen van de heren eruit:

De top 10 volgens de heren:

1 ,,Ik heb geen tijd, ik heb nog zoveel te doen.”

2 ,,Ik moet morgen vroeg opstaan.”

3 ,,Ik zit naar een film te kijken, laat me hem even af zien.”

4 ,,De kinderen kunnen ons horen.”

5 ,,Ik heb teveel stress, het was een zware dag.”

6 ,,Ik heb nu geen zin, straks misschien.”

7 ,,Mijn moeder komt ons nog opzoeken.”

8 ,,Ik heb hoofdpijn.”

9 ,,Mijn hele lichaam doet pijn, ik word ziek.”

10 ,,Ik kan niet bewegen, ik heb spierpijn van het sporten.”

Seksuele afwijzing

Hoe overspelig de ondervraagde mannen zelf ook zijn, maar liefst 88 procent van hen ergert zich aan de smoezen die hun partners verzinnen. Ze zeggen zelfs gefrustreerd te zijn dat hun vrouw schaamteloos seks vermijdt. De directeur van Victoria Milan maakt het, als je het aan vrouwen zou vragen, nog bonter: “Seksuele afwijzing in de vorm van een zielig smoesje is niet goed voor het zelfvertrouwen van de man. Als dit gebeurt is het zoeken naar troost en ongeremd plezier in de slaapkamer een logische volgende stap. Eentje waar hij waarschijnlijk geen spijt van krijgt”.

Met andere woorden, als vrouwen geen zin hebben en hun man in bed afwijzen dan hebben ze het volste recht om vreemd te gaan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.