Mannen die vreemdgaan en geen zin in seks hebben met hun eigen partner houden er zo hun eigen smoezen op na. Dit blijkt uit onderzoek van de website Victoria Milan onder 4259 overspelige mannen.

De meest gebruikte smoes om onder seks met de eigen partner uit te komen is : ‘ik heb geen tijd, ik heb nog zoveel te doen’. Zo ziet de top 10 smoezen van de heren eruit:

De top 10 volgens de heren:

1 ,,Ik heb geen tijd, ik heb nog zoveel te doen.”

2 ,,Ik moet morgen vroeg opstaan.”

3 ,,Ik zit naar een film te kijken, laat me hem even af zien.”

4 ,,De kinderen kunnen ons horen.”

5 ,,Ik heb teveel stress, het was een zware dag.”

6 ,,Ik heb nu geen zin, straks misschien.”

7 ,,Mijn moeder komt ons nog opzoeken.”

8 ,,Ik heb hoofdpijn.”

9 ,,Mijn hele lichaam doet pijn, ik word ziek.”

10 ,,Ik kan niet bewegen, ik heb spierpijn van het sporten.”

Seksuele afwijzing

Hoe overspelig de ondervraagde mannen zelf ook zijn, maar liefst 88 procent van hen ergert zich aan de smoezen die hun partners verzinnen. Ze zeggen zelfs gefrustreerd te zijn dat hun vrouw schaamteloos seks vermijdt. De directeur van Victoria Milan maakt het, als je het aan vrouwen zou vragen, nog bonter: “Seksuele afwijzing in de vorm van een zielig smoesje is niet goed voor het zelfvertrouwen van de man. Als dit gebeurt is het zoeken naar troost en ongeremd plezier in de slaapkamer een logische volgende stap. Eentje waar hij waarschijnlijk geen spijt van krijgt”.

Met andere woorden, als vrouwen geen zin hebben en hun man in bed afwijzen dan hebben ze het volste recht om vreemd te gaan.