eerste date afknapper

Top 10 seks afknappers

Iedereen maakt ze wel eens mee: een afknapper in bed. We houden er zelfs een onderzoekje naar op dit moment. Maar er zijn natuurlijk een aantal ‘open deuren’. In dit lijstje de 10 ergste afknappers en teleurstellingen die mannen kunnen veroorzaken tijdens de seks. Dus mannen een gewaarschuwd mens…

Top 10 ergste seks afknappers

1. Zeuren over de grootte
‘Vind je de mijne te klein?’ ‘Is hij wel groot genoeg voor je?’ ‘Die van jouw ex was zeker veel groter, hé?’ Zeuren over de grootte van zijn zaakje is eigenlijk nog veel erger dan wanneer zijn zaakje inderdaad kleiner is dan die van je ex. Natuurlijk, ‘size does matter’ voor veel vrouwen. Niet voor alle vrouwen trouwens, want veel meiden vinden dit helemaal niet belangrijk. Hij moet eerst maar eens laten zien wat hij ermee kan! Niets is onaantrekkelijker dan een man die tijdens het vrijen zeurt over de grootte van zijn penis. Dan hebben de meeste vrouwen al snel geen zin meer.

2. Vergelijken met anderen
Ook mannen die zichzelf in bed met anderen vergelijken, kunnen de stemming aardig verpesten. ‘Vond je die man op straat daarnet niet veel mooier?’ ‘Je ex was veel breder dan ik, dus hij was vast beter in bed.’ Begrijpelijk dat mannen het irritant vinden als wij vrouwen ontevreden zijn over ons uiterlijk. Maar tijdens de seks is het ‘not done’ voor mannen om hun onzekerheid te laten zien en te praten over hun twijfels wat betreft hun lichaam en seksuele prestaties.

3. De slappe lul
De werkelijkheid is hard maar waar: hij moet hard blijven om het plezier erín te houden. Hem niet omhoog kunnen houden in bed is waardeloos voor een goede vrijpartij. Een vrouw vindt dit al helemaal niet opwindend als het meerdere keren in één vrijpartij gebeurt. Toegegeven, niemand is volmaakt. Ook vrouwen kunnen niet altijd twee uur achter elkaar nat blijven en dan is glijmiddel een goede oplossing. Zo kan een speeltje, bijvoorbeeld een vibrator, ook prima afleiding bieden voor een slappe lul. Maar toch is een slappe lul een vreselijke afknapper in bed.

4. De aandacht verliezen
Ook al is die voetbalwedstrijd op televisie erg belangrijk en moet hij zijn moeder die belt echt een keer opnemen… dit kan echt niet tijdens de seks. Een man die afgeleid wordt tijdens de seks is geen compliment voor een vrouw. Als hij zijn aandacht snel verliest, zal zij namelijk denken dat de vrijpartij niet goed of bijzonder genoeg was. Ze voelt zich (terecht) beledigd en de opwinding is als sneeuw voor de zon verdwenen.

5. Het eigen genot belangrijker vinden
Geen enkele vrouw wil meemaken dat haar bedpartner alleen aan zijn eigen genot denkt. En je zou denken dat dat wel algemeen bekend is. Toch lopen dit soort mannen nog steeds rond op deze aarde. Mannen die van alles willen in bed; of je even zo wilt draaien, of je even zus wilt doen. Maar haar verwennen? Ho maar! Een faliekante afknapper. Een vrouw zal erg drastisch op zo’n man reageren: hij krijgt nooit meer een kans

6. Geen condoom willen gebruiken
Ongewenst zwanger worden, besmet raken met een soa; er zijn genoeg redenen waarom het soms erg belangrijk is om een condoom te gebruiken. Mannen die op zo’n moment blijven aandringen, verdoen hun kansen. Ze kunnen van alles beweren, dat zonder condoom geen kwaad kan, dat ze zich laatst nog hebben laten testen, dat één keertje echt wel kan. Maar het feit dat ze tegelijkertijd een groot risico willen nemen en kennelijk wel erg hard toe zijn aan een nummertje seks, is niet bepaald aantrekkelijk voor een vrouw.

7. Aandringen
Mannen die aandringen, tonen geen begrip voor de ander. Een man die bijvoorbeeld wil dat een vrouw pijpt terwijl ze dat niet wil, of blijven pushen om te vrijen terwijl zij geen zin heeft. Het is totaal niet aantrekkelijk of opwindend als mannen dit doen en daarom is aandringen een enorme afknapper.

8. Ongewassen zijn
Het kan wel eens gebeuren dat je minder fris bent dan een andere keer. Het is namelijk ook niet echt spontaan om iedere keer voor het vrijen te gaan douchen. Maar als een man zich vaker niet gewassen heeft en geurtjes met zich meedraagt (vooral op een bepaalde, vrij belangrijke plek), is dat gewoon vies en onaantrekkelijk.

9. Niet openstaan voor nieuwe dingen
Seks hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Het is juist leuk en spannend om nieuwe dingen te proberen. Als een man verkrampt bij het idee om eens iets anders te doen, kan dit verkeerd vallen bij de vrouw. Dit terwijl ook de man hiervan kan genieten. Vrouwen zullen snel uitgekeken raken op een man die niet wil ingaan op nieuwe manieren ontdekken om hem of haar te verwennen.

10. Te vroeg klaarkomen Samen klaarkomen is zo makkelijk nog niet. Maar het is een grote teleurstelling als een man, vooral als hij belooft heeft niet te vroeg klaar te komen, te vroeg klaar komt. Vaak begrijpen mannen niet dat een vrouw de seks veel leuker vindt als de man ook nog opgewonden is. In sommige gevallen, als ze erg veel zin heeft, zal ze erna nog wel willen vrijen. Maar zoals bij afknapper nummer 3 al is verteld: seks met een slappe lul is gewoon niet opwindend. Het ergste scenario is dat je samen toewerkt naar een hoogtepunt en dat als zij er ook bijna is, hij net te vroeg komt.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.