nee durven zeggen

Top 10 ergste dingen die een man tegen een vrouw kan zeggen

We maken ons er allemaal wel een schuldig aan. Bij vrienden, collega’s of iemand waar we al een poosje aan het daten zijn: een opmerking die onbedoeld helemaal in het verkeerde keelgat schiet. Bij vrouwen is hun gewicht meestal een uiterst gevoelige kwestie. Het is dan ook niet zo vreemd dat wanneer een man een vrouw dik noemt dit een blunder van het ergste soort is.

Zwanger?!

Aan een vrouw vragen wanneer ze uitgerekend is terwijl ze helemaal niet zwanger is, is volgens vrouwen het allerergste wat een man tegen hen kan zeggen. Op die manier insinueert hij namelijk dat ze (veel) te dik is. Dit bleek een tijdje geleden uit een enquête waar aan 500 vrouwen werd gevraagd wat de meest vreselijke woorden zijn die een man kan zeggen.

Billen en zo..

Met 17 procent komt op de tweede plaatst het antwoord ‘ja’ wanneer een vrouw aan een man vraag of haar billen in die broek of rok groot lijken. De uitspraak ‘je ziet er moe uit’ komt met 13 procent op de derde plaats en ‘doe eens rustig aan’ volgt met 12 procent. De top 5 wordt compleet gemaakt met ‘heb je hulp nodig bij het parkeren..?’.

De top 10 van ergste dingen die een man kan zeggen ziet er zo uit:

Wanneer ben je uitgerekend? (26%)

Ja, je billen lijken groot! (17%)

Je zier er moe uit (13%)

Doe eens rustig aan (12%)

Heb je hulp nodig bij het parkeren? (11%)

Je begint steeds meer op je moeder te lijken (8%)

Ik zei het toch (5%)

Hoe duur was die knipbeurt? (4%)

Zou je dat wel eten? (3%)

Heb je niet nog wat huishoudelijke klusjes te doen? (1%).

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

aantrekkelijke mannen
By Moniek ·
25 oktober 2021

Handige verzorgingstips van mannen voor vrouwen

Het ligt niet zo voor de hand misschien, maar vrouwen kunnen op het gebied van beauty en verzorging nog beste wat leren van mannen. Deze bruikbare tips zijn reuze handig en voor vrouwen een groot pluspunt: ze kosten maar weinig tijd!
By Tijmen ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!

pizza
By Margret ·
22 oktober 2021

Singles recept: Pizza quattro stagione casa mia

Samen koken is bij singles een geliefde bezigheid, het is een goede manier om die ander te leren kennen. Maak samen pizza, dan heb je iets om handen, tijdens de kennismaking.
kinderwens
By Margret ·
13 oktober 2021

Single vrouwen en kinderwens

Bij single vrouwen gaat naast de leeftijd ook het wel of niet hebben van een partner meespelen bij een kinderwens. Er zijn daarnaast ook vrouwen die gewoon geen kind willen.
tips spannend voorspel
By Margret ·
29 september 2021

Vrouw verkiest ander lingerie dan haar man

Er zullen ongetwijfeld vrouwen zijn die het opwindend vinden van hun partner een mooi lingerie setje te krijgen. Persoonlijk vind ik het prettig dit kledingstuk zelf uit te zoeken en vooral goed te passen. Blijkbaar ben ik als vrouw niet de enige die daar zo over denkt.
mosselen uit de wok voor 1
By Moniek ·
15 september 2021

Singlesrecept: gewokte mosselen op z’n Monika’s

Persoonlijk ben ik dol op mosselen. Uit de pan, lekker gegratineerd uit de oven maar tegenwoordig maak ik ze heel vaak in de wok. Heerlijk! Na tal van recepten te hebben geprobeerd heb ik er zelf eentje in elkaar gedraaid die ik echt het allerlekkerste vind.