toe zijn aan vakantie

Toe zijn aan vakantie

Het is weer zover. Je maakt van iedere mug een olifant. Jij vindt dat de zon alleen schijnt wanneer jij aan het werk bent. Daarbij vermijd je elke spiegel om niet te hoeven zien dat je wallen hebt en geen enkele kleur. En jij weet als geen ander wat dit betekent. Je bent gewoon weer toe aan vakantie.

Toe zijn aan vakantie

Da kun je wel eens hebben he, toe zijn aan vakantie. De een heeft het wat vaker dan de ander. Maar gelukkige zijn we niet allemaal het zelfde en zitten we niet allemaal hetzelfde in elkaar. Want af en toe moet er toch ook gewoon gewerkt worden. Maar merk je dat je af en toe aan het afdingen bent bij de supermarkt op de hoek. Of dat je bij de bakker je brood bestelt in het frans. Mogelijk merk je aan jezelf dat je automatisch in de ochtend zwemkleren onder je werkkleding aandoet, voor het geval je langs een frisse waterpartij komt met een terrasje, natuurlijk.

Er moet een vakantie geboekt worden

Je vergeet ook dat je gewoon water uit de kraan kunt drinken en dat dat bij het tandenpoetsen ook geen probleem is. Koffie kun je niet genoeg naar binnen krijgen in de ochtend. Wakker worden lukt bijna niet met minder cafeïne. Dan weet je het bijna zeker. Er moet nu snel een vakantie geboekt worden zodat je in ieder geval het vooruitzicht hebt, dat er een vakantie zit aan te komen. Wat is dan je actie? Online gaan zoeken naar een goede vakantiebestemming is een makkelijk begin.

Bespreek vakantieplan met reisadviseur

Natuurlijk is het heerlijk om je te verdwalen in alle opties voor verre reizen of dichterbij tripjes. Enig idee hebben waar je graag naar toe zou willen is al wel prettig. Online echter veel tijd verdoen door zelf een vakantie tot in de puntjes uit te zoeken? Daar moet je het type voor zijn en zin in hebben. Mogelijk heb je de wetenschap van eerdere reizen dat je daar niet helemaal blij van wordt. Probeer dan eens je vakantieplannen te bespreken met een persoonlijke reisadviseur.

Reisadviseur veel kennis en ervaring

Reisadviseurs zijn niet duurder dan andere kanalen. Juist niet. Zij kunnen als geen ander een maximale vakantie realiseren binnen jouw budget. Een reisadviseur staat altijd voor je klaar. Vlucht geannuleerd? Accomodatie overboekt? Je reisadviseur is al bezig voor jou de beste oplossing te verzorgen. Een reisadviseur heeft een bak aan kennis en ervaring.

Ontspanning zonder inspanning

Ze hebben zelf vaak veel gereisd en zijn in ieder geval heel de dag bezig met samenstellen van reizen over heel de wereld. Ze weten jou de mooiste bestemmingen, accommodaties en activiteiten aan te raden. Jij hoeft alleen maar bezig te zijn met vakantie vieren. Niet alleen voor de reis maar ook tijdens de reis. Ontspanning zonder inspanning.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!