Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
gebroken hart
11 september 2019

Toe aan een nieuwe liefde: blijf nog maar even single

Ben je als single op zoek naar die echte fijne mooie en liefdevolle relatie? Dan kan je beter even een poosje single blijven! Huh? Tja, wanneer je relatie stuk loopt is dat natuurlijk nooit fijn, zeker niet wanneer het niet jouw beslissing was om uit elkaar te gaan. Vaak gaan we maar snel weer aan het daten als pleister op de wond, maar vaak blijkt dat je daar nog helemaal niet klaar voor bent. Het is zelfs beter om een poosje als single door het leven te gaan voordat je je weer aan een nieuwe liefde bindt. Hoe dat zit dat lees je hier.

Je hebt tijd nodig om er achter te komen wat je écht wilt in een relatie

We besteden veel tijd om te ‘passen’ in een relatie waarin we misschien wel helemaal niet horen. Door een tijdje alleen te zijn, en je dus niet te laten afleiden door een nieuwe vlam, kom je er achter wat belangrijk is voor jou. Neem daarom de tijd voor jezelf om er achter te komen wat je hebt gemist in de relaties die je hebt gehad en wat je graag zou willen in je volgende relatie. Zo kan je, over een tijdje, gericht gaan daten met iemand in plaats van met iemand daten vanwege je gebroken hart. Want je weet het, tijd is kostbaar.

Je moet leren om alleen te zijn

Tuurlijk, we vinden het allemaal geen fijn gevoel om je alleen te voelen. Maar het is van belang dat je in je eentje gelukkig bent, en dat je het in je eentje leuk hebt. Je geluk mág en kan niet van een ander afhangen. Tuurlijk, iemand kan je gelukkiger maken. Maar in de basis moet je het geluk in jezelf zoeken. Pas als jij helemaal gelukkig bent in je eentje kan je je geluk delen met een ander. Als je dat hebt bereikt ben je op je allerleukst en zal je zien dat mannen als bosjes op je af komen.

Een nieuwe vlam is als een pleister op een wond die niet zal helen

Je bent net gedumpt en je wilt zo snel mogelijk af van dat vervelende gevoel in je onderbuik. Daarom besluit je om te daten om zo, hopelijk, je ex te vergeten. Maar je zal merken dat je nog helemaal niet openstaat voor een nieuwe liefde. Je gaat hem vergelijken met je ex en komt tot de conclusie dat hij niet aan je eisenpakket voldoet. Niet alleen frustrerend en misleidend voor jezelf, maar ook voor de jongen in kwestie. Het kan namelijk dat hij wél opstaat voor een relatie. Een nieuwe vlam gaat jouw wond helaas niet helen.

Hoe langer je single bent, des te langer heb je om te bedenken wat je zelf wilt, en om dichter dan ooit bij je eigen ‘ik’ te komen. En als je dat hebt bereikt vergroot je je kansen om van de volgende relatie ‘voor altijd’ te maken.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Stress voor de ‘echte’ date bij bijna de helft van de 50+ singles

Bij 42% van de Nederlandse vijftig-plus singles zorgt deze onzekerheid over...

Heel in 4 stappen je gebroken hart

Het beëindigen van een relatie is vaak pijnlijk en emotioneel. Het...

Einde relatie bezongen door Amy Winehouse

We hebben allemaal zo onze eigen manier om om te gaan...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

Ruim kwart van de Nederlanders ziet samenwonen als ultieme bevestiging van relatie

Wanneer weet je nu of het ‘aan’ is? Of hij of...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie