Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
groeten
30 april 2020

Tips voor reislustige singles in coronatijd

Zolang we vooral thuis moeten blijven, geen borrel kunnen doen met nieuwe singles, niet kunnen daten in real life kunnen we ook niet reizen met andere singles. Oftwel: groepsreizen staan voor nu niet in de koelkast maar in de vrieskist.

Het nieuwe normaal

Waar het tot voor een paar maanden geleden volkomen normaal was om een weekend met een 30 andere singles af te reizen naar de Ardennen, een weekje zon  te pakken op Curaçao met gelijkgestemden of een verre rondreis te maken van een aantal weken aan de andere kant van de wereld; nu zitten we massaal thuis en van reizen met nieuwe mensen kunnen we alleen maar dromen.

Niet kunnen reizen

Zag je eerst nog beren op de weg bij de gedachte aan een singlevakantie, nu snak je naar nieuwe sociale contacten en lijkt een singlereis het summum! Niet alleen ontmoet je gelijkgestemde singles (leeftijd, fase en interesses) maar mag je ook gewoon de grens over! Nieuwe culturen, andere smaken, prachtige stranden, kortom een andere wereld. Niets van dat alles ligt op dit moment binnen handbereik, dus hoe komen we deze niet-reizen en niet-ontmoeten tijd een beetje fijn door?

Nieuwe singles leren kennen

Natuurlijk staat niets je in de weg om nieuwe mensen te leren kennen. Virtueel en online zijn er tal van mogelijkheden. Datingsites hebben hard gewerkt om extra online mogelijkheden toe te voegen, speeddate organisaties zorgen ervoor dat je toch kunt daten & ontmoeten, ook al is het voor nu nog op afstand en ook op dans en muziek gebied worden er allerlei leuke initiatieven ontplooit. Natuurlijk, het staat niet in verhouding tot het ‘echie’ maar ach, het is zeker beter dan niets.

Reisbehoefte

Terug naar de reisbehoefte van de hunkerende single. Is er dan helemaal niets om de pijn van het niet-reizen en niet-ontmoeten te verzachten? Toch wel. We geven toe, het zijn surrogaten, lapmiddeltjes maar wederom… iets is beter dan niets. Toch? Ooit (en misschien is dat moment wel dichterbij dan je nu denkt) mag je weer op reis. Dus…

  1. Een goede voorbereiding is het halve werk. Lees je in. Bedenk nu al waar je volgende reis in het najaar of winter naar toe gaat. Je hebt extra veel tijd om te sparen dus je kunt misschien ook wat verder weg dan je eerst had gedacht. Of wat luxer.
  2. Lees blogs, bestel reisboeken/gidsen (voorpret!) en zorg ervoor dat tegen de tijd dat je jouw singlereis kunt gaan boeken je precies weet wat je wilt.
  3. Sta je er nog helemaal blanco in, is het je eerste keer op singlereis en heb je geen idee wat te verwachten? Op Singlessite.nl en Single2Travel vind je tal van artikelen over dit onderwerp. Leesvoer genoeg!
  4. Voordeel van nu niet kunnen reizen maar wel plannen maken is zoals al eerder gezegd een mooi moment om extra te sparen voor je reis. Maar ook om nu al voor goed materiaal te zorgen. Kijk en vergelijk voor een goede koffer / rugzak, laat je tijdig inenten wanneer je een verre reis wilt maken, bestel een klamboe, zonnebrand, deet en maak je vakantie-vooraad klaar voor vertrek.
  5. Jezelf extra verwennen in deze coronatijd? Dan kan een beetje fijne vakantiekleding shoppen geen kwaad. Mooie bikini of lekkere strandjurkjes zijn tenslotte nooit weg. Ook niet voor eigen tuin of balkon 😉
Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Shoestring - Groepsreizen

gerelateerde artikelen

Zo voorkom je dat je relatie sneuvelt in coronatijd

Kun je nog iets doen om het tij te keren als...

Wintersport boeken in coronatijden: gratis annuleren of omboeken

De meeste mensen zijn gewoon van plan op wintersport te gaan,...

Singlereizen naar exotische bestemmingen

Verheug jij je op een heerlijke verre reis naar een bijzondere...

Daten in coronatijden? Dit doe je in elk geval liever niet

Is hij of zij überhaupt de moeite waard om het risico...

Lekker op singlereis in eigen land

Wil je graag met andere singles op vakantie maar dit jaar...

singlessite gidsen

Wintersport gids

Singles zijn dol op wintersport!...

50+ reizen gids

Met andere singles op vakantie...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

advertentie

Shoestring - Groepsreizen