Online dating
28 April 2020

Tips voor online speeddaten

Alles is anders in deze corona tijden, ook daten en speeddaten. Waarom zou je eigenlijk een kansje wagen in de liefde met online speeddaten?

Je bespaart tijd én geld

Denk alleen eens aan de reistijd die je kwijt bent voor een avondje speeddaten. Door online te speeddaten, ben je binnen een minuut al aan het daten. Benzinekosten, parkeerkosten en andere bijkomende kostenposten zijn verleden tijd. Je hebt alleen een internetverbinding nodig, maar die heb je sowieso al!

Meer kans op leuke matches

Op de websites van de speeddate organisaties zoals Flitsdate, Speeddaten of (wanneer je in België woont) SmartVibes  kun je vooraf kiezen aan welke speeddatesessies je meedoet. Zo kun je kiezen uit regio’s en leeftijdsgroepen. Je verhoogt daarmee de kans op succesvolle speeddates en matches. Ook is de kans dat je iemand tegenkomt die je eerder al eens gespeeddatet hebt, nul procent.

Online speeddaten: onmisbare tips

Je bent overtuigd en kan niet wachten om te gaan speeddaten, maar het is je eerste keer. Natuurlijk kun je gewoon beginnen en vasthouden aan de belangrijkste regel: wees jezelf. Net als in het echte leven zal deze regel je het meeste succes opleveren tijdens dates.

Om je verder op weg te helpen, zetten we nog een paar tips op een rij. Dit zijn bewezen tips die de kans op matches verhogen tijdens online speeddates.

  • Je hebt niet veel tijd, dus hou het luchtig en leuk. Er is natuurlijk ook plaats voor inhoudelijke vragen. Misschien wek je er wel emoties mee op. Onthoud dat!
  • Geeft je date de indruk jou leuk te vinden? Bouw dan de spanning op. Hoe je dat eenvoudig doet via een (web)camera? Met een glimlach. Gewoon lachen, niet onmiddellijk reageren, en verdergaan over een ander onderwerp. Succes gegarandeerd!
  • Lichaamstaal is belangrijk. We herhalen: lichaamstaal – is – belangrijk! Vermijd gekruiste armen, kies voor een open houding en blijf geconcentreerd. Doe niet alsof het je allemaal niets uitmaakt en probeer niet te veel de toffe hard to get guy of girl uit te hangen.

Bron: SmartVibes

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SmartSingles.nl

gerelateerde artikelen

Gouden tips voor een succesvolle speeddate: wie niet waagt, wie niet wint!

Stel dat je bent zoals de meeste mensen. Je bent bloednerveus...

Zes redenen om te gaan speeddaten

Singles die dankzij een speeddate hun liefdespartner vinden; gebeurt dat echt?...

Daten in lockdowntijd: ontdek Drankjedoen.nl

Zit je  als single met je handen in haar nu je...

Dit zijn de 11 datingtrends van dit jaar

Van ‘Apocalypsing’ tot ‘Zoomlander-ing’, de datingtrends van dit jaar bieden inzicht...

Vidate: eerste video datingapp van Nederlandse bodem

Waar het bij de gemiddelde datingapp 38 uur duurt voordat er...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie