Online dating

Tips voor online speeddaten

Alles is anders in deze corona tijden, ook daten en speeddaten. Waarom zou je eigenlijk een kansje wagen in de liefde met online speeddaten?

Je bespaart tijd én geld

Denk alleen eens aan de reistijd die je kwijt bent voor een avondje speeddaten. Door online te speeddaten, ben je binnen een minuut al aan het daten. Benzinekosten, parkeerkosten en andere bijkomende kostenposten zijn verleden tijd. Je hebt alleen een internetverbinding nodig, maar die heb je sowieso al!

Meer kans op leuke matches

Op de websites van de speeddate organisaties zoals Flitsdate, Speeddaten of (wanneer je in België woont) SmartVibes  kun je vooraf kiezen aan welke speeddatesessies je meedoet. Zo kun je kiezen uit regio’s en leeftijdsgroepen. Je verhoogt daarmee de kans op succesvolle speeddates en matches. Ook is de kans dat je iemand tegenkomt die je eerder al eens gespeeddatet hebt, nul procent.

Online speeddaten: onmisbare tips

Je bent overtuigd en kan niet wachten om te gaan speeddaten, maar het is je eerste keer. Natuurlijk kun je gewoon beginnen en vasthouden aan de belangrijkste regel: wees jezelf. Net als in het echte leven zal deze regel je het meeste succes opleveren tijdens dates.

Om je verder op weg te helpen, zetten we nog een paar tips op een rij. Dit zijn bewezen tips die de kans op matches verhogen tijdens online speeddates.

  • Je hebt niet veel tijd, dus hou het luchtig en leuk. Er is natuurlijk ook plaats voor inhoudelijke vragen. Misschien wek je er wel emoties mee op. Onthoud dat!
  • Geeft je date de indruk jou leuk te vinden? Bouw dan de spanning op. Hoe je dat eenvoudig doet via een (web)camera? Met een glimlach. Gewoon lachen, niet onmiddellijk reageren, en verdergaan over een ander onderwerp. Succes gegarandeerd!
  • Lichaamstaal is belangrijk. We herhalen: lichaamstaal – is – belangrijk! Vermijd gekruiste armen, kies voor een open houding en blijf geconcentreerd. Doe niet alsof het je allemaal niets uitmaakt en probeer niet te veel de toffe hard to get guy of girl uit te hangen.

Bron: SmartVibes

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.