verslaap je leven niet

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Ben je absoluut geen vroege vogel en kun je pas functioneren na enkele koppen koffie? Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 

Kruip op tijd in je bed

Niet om nog uren Netflix te kijken, maar om te slapen. Het lijkt simpel, maar dat is het niet altijd. Avondmensen hebben een ander ritme dan ochtendmensen en zijn ’s avonds nog niet moe. Volgens slaapexperts kan je je ritme wel aanpassen. Probeer elke avond op hetzelfde uur naar bed te gaan. Na een tijdje wordt je lichaam het nieuwe ritme gewoon.

Stop met snoozen

Onderzoek heeft aangetoond dat snoozen slecht is voor je hersenen en het je nog meer vermoeit. Het is dus beter om je wekker zo laat mogelijk te zetten. Op die manier kun je langer slapen en moet je daarna direct opstaan.

Zorg voor een fles water naast je bed

Tijdens je slaap droogt je lichaam uit. Hierdoor kun je je ’s morgens wat futloos voelen. Neem daarom een paar flinke slokken water voor je opstaat. Zo krijg je meteen een energieboost. Of toch een kleintje.

Sla het ontbijt niet over

Het ontbijt wordt niet voor niets de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd. Met een stevig ontbijt doet je lichaam nieuwe energie op. Je kunt dus beter een kwartier vroeger opstaan dan met een lege maag de deur uit te gaan.

Bron: Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!