Speeddaten Valentijn
10 February 2021

Tips voor (een virtuele) Valentijnsdag

Nu Valentijnsdag nadert en het voor een aantal mensen de eerste virtuele Valentijnsdag is, kan het moeilijk zijn om enthousiast te zijn over de dag van de liefde. 

Uit onderzoek van Bumble blijkt dat 90% van de mensen denkt dat Valentijnsdag dit jaar anders zal zijn vanwege de pandemie, maar bijna de helft (43%) van de mensen wilt nog steeds dat iemand iets romantisch voor hen doet. Romantiek hoeft niet iets groots te zijn, in feite waardeert 22% van de mensen een klein gebaar van liefde op Valentijnsdag in plaats van echt grote plannen te maken, denk aan een ontbijt op bed, een mooie bos bloemen of de favoriete maaltijd van je partner bereiden!

Bumble deelt tips over hoe deze Valentijnsdag gevierd kan worden ongeacht of het virtueel is of echt samen:

Wees georganiseerd
Zoals met elke feestdag of lockdown-verjaardag, kan het als een sleur aanvoelen als je nikst hebt om naar uit te kijken en je tijd mee te vullen. Een goede tip van Bumble is om tijd vrij te maken voor activiteiten, zodat je mentaal en fysiek weet waar en wanneer je ergens moet zijn. Dit kan zo klein zijn als het afspreken van een tijdstip om met je partner te ontbijten (zij het via videochat als jullie niet samen zijn) of het bereiden van een ingewikkeld driegangendiner. Evenzo, als je van plan bent iets naar je date te sturen, zorg er dan voor dat je dit op tijd doet!

Maak nieuwe tradities
Voor degenen die tijdens de pandemie bij elkaar zijn gekomen, en voor degenen die het grootste deel van een jaar samen zijn opgesloten, is dit het perfecte moment om een ​​nieuwe traditie te introduceren. Naast al je andere nieuwe hobby’s die je in het afgelopen jaar hebt opgedaan, kan het zo eenvoudig zijn als kaarten voor elkaar maken of alles uit de kast halen en besluiten dat je je speciaal aankleedt voor het avondeten. Maak er iets kleins en haalbaars van, maar iets dat een glimlach op het gezicht van jou en je partner zal toveren.

Ga (veilig) op pad
Onderzoek toont aan dat 1 op de 3 (33%) mensen zou kiezen voor een actieve date en ervoor zou kiezen om naar buiten te gaan. We weten dat even een frisse neus halen wonderen doet voor lichaam en geest. Een stadswandeling is niet alleen een prima optie als je niet samenwoont, maar is ook een goede gespreksaanzet op een eerste date.

Maak er een diner van
De helft van ons (49%) zou normaal gesproken uit eten gaan om Valentijnsdag te vieren. Plan in plaats daarvan om thuis samen een speciaal diner te koken en dek de tafel om je favoriete restaurant te repliceren. Als je niet fysiek samen kunt zijn, koop dan dezelfde ingrediënten of maaltijdbox en maak tegelijkertijd het avondeten ‘samen’.

Het draait allemaal om sfeer deze Valentijnsdag
Verras je partner met het bepalen van de sfeer. Of het nu gaat om kaarsen, een speciale afspeellijst of een throwback-cocktail, het is belangrijk om de sfeer te creëren voor de Valentijnsdag die je zou willen, zelfs als de omstandigheden ervoor zorgen dat je niet samen kunt zijn. Geuren en geluiden kunnen een positieve invloed hebben op de stemming van je partner in moeilijke tijden.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Met deze tips heb je geen ongemakkelijke telefoonseks

Tinderdates zitten er nauwelijks in en met iemand mee naar huis...

‘Knuffelcontact’ voor nachtje weg in eigen land

Onze zuiderburen hebben het zo slecht nog niet bekeken. Ze introduceren...

Tilburg krijgt haar eigen First Dates

Kroegen zijn dicht en Tinder is voor sommige Tilburgers echt te...

2 op de 3 singles durft zich niet te binden

In de huidige, rap voortrazende wereld gaat alles snel. Van het...

Een super romantische zomer voor deze sterrenbeelden!

Kreeften, Maagden, Vissen en Boogschutters: bereid jullie voor op een extreem...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie