sinterklaasavond alleenstaande ouder

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.. Zit jij ook zo te denken wat de Sint dit jaar weer moet schenken? Nou dan helpen wij je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!

1. Het gedicht

Dit kost menigeen bloed, zeet en tranen. Niet iedereen heeft inspiratie en is in staat om alle taaltoeren uit de kast te trekken voor een hilarisch, gevoelig of kunstig gedicht. Daarom is er hulp bij Sinterklaasgedichten. In twee minuten klaar!

2. Het cadeau

Klein of groot, veel of weinig, Sinterklaasavond is niks zonder een leuk cadeau. Geen idee waarmee je dit jaar op de proppen moet komen? Dan hebben we een leuke Sinterklaas webwinkel voor je! Hier vind je vast het ideale presentje. Voor jongens, meisjesouders en zelfs voor opa en oma.

3. De zak

Wil je de lieve goede Sint een handje helpen? Dan hebben ze daar alles waar je naar op zoek bent. Als hulpsinterklaas wil je natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Natuurlijk mag een zak vol cadeautjes niet ontbreken! Creatieve cadeautip voor groene mensen: Een Terrarium

4. Het Sinterklaasspel

Als je de surprises en andere narigheid die het Sinterklaasfeest gewoonlijk met zich meebrengt helemaal beu bent, overweeg dan eens het Sinterklaasspel te gaan spelen. Het Sinterklaasspel is een gezelschapsspel met kadootjes. Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je budget toelaat. Dikke pret gegarandeerd!

5. Tweedehands

Niet zoveel geld maar toch een leuk cadeau kopen? Speur dan de tweedehandssites af zoals Marktplaats voor het ideale cadeautje. Ook Bol.com heeft tweedehands spullen te koop zodat je met een minimaal budget een maximaal effect bereikt op Sinterklaasavond!

Het team van Singlessite.nl wenst je een geweldige Sinterklaasavond!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!