sinterklaasavond alleenstaande ouder

Tips voor een heerlijk avondje Sinterklaas

Sinterklaas kapoentje, gooi wat in mijn schoentje.. Zit jij ook zo te denken wat de Sint dit jaar weer moet schenken? Nou dan helpen wij je op weg met de leukste cadeautips en, niet onbelangrijk, het perfecte Sinterklaasgedicht!

1. Het gedicht

Dit kost menigeen bloed, zeet en tranen. Niet iedereen heeft inspiratie en is in staat om alle taaltoeren uit de kast te trekken voor een hilarisch, gevoelig of kunstig gedicht. Daarom is er hulp bij Sinterklaasgedichten. In twee minuten klaar!

2. Het cadeau

Klein of groot, veel of weinig, Sinterklaasavond is niks zonder een leuk cadeau. Geen idee waarmee je dit jaar op de proppen moet komen? Dan hebben we een leuke Sinterklaas webwinkel voor je! Hier vind je vast het ideale presentje. Voor jongens, meisjesouders en zelfs voor opa en oma.

3. De zak

Wil je de lieve goede Sint een handje helpen? Dan hebben ze daar alles waar je naar op zoek bent. Als hulpsinterklaas wil je natuurlijk wel een beetje goed voor de dag komen. Natuurlijk mag een zak vol cadeautjes niet ontbreken! Creatieve cadeautip voor groene mensen: Een Terrarium

4. Het Sinterklaasspel

Als je de surprises en andere narigheid die het Sinterklaasfeest gewoonlijk met zich meebrengt helemaal beu bent, overweeg dan eens het Sinterklaasspel te gaan spelen. Het Sinterklaasspel is een gezelschapsspel met kadootjes. Je kunt het zo duur of goedkoop maken als je budget toelaat. Dikke pret gegarandeerd!

5. Tweedehands

Niet zoveel geld maar toch een leuk cadeau kopen? Speur dan de tweedehandssites af zoals Marktplaats voor het ideale cadeautje. Ook Bol.com heeft tweedehands spullen te koop zodat je met een minimaal budget een maximaal effect bereikt op Sinterklaasavond!

Het team van Singlessite.nl wenst je een geweldige Sinterklaasavond!

Tijmen

Schrijver op Singlessite.nl en Single2travel.nl | Reislustige levensgenieter | Maakt websites en schrijft graag

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
By Tijmen ·
29 oktober 2021

Single zijn is je kracht

hutspot
By Margret ·
28 oktober 2021

Singlesrecept: originele Leidse hutspot voor Leidse singles

Met het oog op Leidens Ontzet op 3 oktober een zeer bijpassend recept, min of meer afgestemd op singles. Origineel recept was berekend op groot gezin van 4 eeuwen terug.
snacken na stappen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Snack attack? Dit zegt het over jouw karakter

Wist je dat jouw eetpatronen iets zeggen over jouw persoonlijkheid en karakter? Nou, wij ook niet maar misschien dat je na het lezen van deze voorbeelden jezelf er ook helemaal in herkent!