Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Verleidelijke man
6 augustus 2019

Tips voor de perfecte outfit voor een succesvolle date!

De eerste indruk telt. Deze is het allerbelangrijkste en maakt of kraakt de klik. Jij maakt indruk op de ander wanneer je laat zien dat jij je best hebt gedaan. Een smoking of galajurk is misschien een beetje over de top, maar je laat wel zien dat je erover hebt nagedacht en dat je er voor wilde gaan. De boodschap achter je kleding is dus belangrijk.

Tip 1
De eerste kennismaking online is gemaakt en je hebt besloten dat jullie op date gaan. De tijd en de plaats van de date zijn bepaald en je hebt enig idee wie er tegen over jou komt te zitten. Het is belangrijk dat je de verwachtingen die jij in je foto’s online hebt gebracht ook kan waarmaken. Wanneer jij jezelf hebt neergezet als een verzorgde kerel of dame met de haren altijd keurig gestyled, dan kan je dat nu beter ook doen. Het is niet verstandig om foto’s online te hebben die de verwachtingen niet kunnen waarmaken. Dit leidt vaker tot een negatieve dan een positieve reactie.

Tip 2
Wees verzorgd. Ga onder de douche, kam je haren, strijk je kleding wanneer nodig en kom netjes voor de dag. Het klinkt zo voor de hand, maar soms komt het voor dat dit soort simpele handelingen vergeten worden. Wanneer jij lekker ruikt, een simpel douchegelletje, aftershave, parfummetje en een smintje bij de hand, dan heb je veel meer kans op het gewenste resultaat. Stel je zelf maar voor hoe snel je achteruit deinst wanneer er een luchtje aan hangt.

Tip 3
Zorg ervoor dat jij je lekker voelt in wat je aantrekt. Wanneer je die te strakke broek aan hebt getrokken, of die oncomfortabele jurk waarin elk rolletje zichtbaar is en je alles aan het recht trekken bent. Of wanneer je die chique smoking hebt aangedaan, die je normaal gesproken nooit aan hebt, dan voel jij je niet prettig. Met als resultaat dat jij alleen maar denkt aan hoe je eruit ziet en je niet kan concentreren op de persoon tegenover je. Zonde!

Kortom! Kleed je naar de verwachting die je hebt geschept. Kleed je naar de persoon tegenover je. Wees verzorgd. En zorg dat jij je lekker voelt in wat je draagt. Op deze manier maak je een goede eerste indruk en ligt de focus op de persoon waarmee je op date bent. Go for it!

 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Zo haal je het beste uit je eerste date

Om het uiterste uit jezelf en je date te halen, is...

Een op de vier vrouwelijke singles zet nooit eerste stap

Drie op de vier singles ontmoet een geliefde het liefst in...

Nederlander vindt innerlijk partner mooier dan het uiterlijk

De gemiddelde Nederlander is enthousiaster over het karakter (8,5) dan de...

Fris en fruitig na een leuke party: met deze tips lukt het!

Het was zo’n gezellig feest gisteravond. Je hebt genoeg wijn gedronken,...

Haar- en make-up tips voor een eerste date

Een goede eerste indruk is alles. Met deze haar- en make-up...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...