Verleidelijke man

Tips voor de perfecte outfit voor een succesvolle date!

De eerste indruk telt. Deze is het allerbelangrijkste en maakt of kraakt de klik. Jij maakt indruk op de ander wanneer je laat zien dat jij je best hebt gedaan. Een smoking of galajurk is misschien een beetje over de top, maar je laat wel zien dat je erover hebt nagedacht en dat je er voor wilde gaan. De boodschap achter je kleding is dus belangrijk.

Tip 1
De eerste kennismaking online is gemaakt en je hebt besloten dat jullie op date gaan. De tijd en de plaats van de date zijn bepaald en je hebt enig idee wie er tegen over jou komt te zitten. Het is belangrijk dat je de verwachtingen die jij in je foto’s online hebt gebracht ook kan waarmaken. Wanneer jij jezelf hebt neergezet als een verzorgde kerel of dame met de haren altijd keurig gestyled, dan kan je dat nu beter ook doen. Het is niet verstandig om foto’s online te hebben die de verwachtingen niet kunnen waarmaken. Dit leidt vaker tot een negatieve dan een positieve reactie.

Tip 2
Wees verzorgd. Ga onder de douche, kam je haren, strijk je kleding wanneer nodig en kom netjes voor de dag. Het klinkt zo voor de hand, maar soms komt het voor dat dit soort simpele handelingen vergeten worden. Wanneer jij lekker ruikt, een simpel douchegelletje, aftershave, parfummetje en een smintje bij de hand, dan heb je veel meer kans op het gewenste resultaat. Stel je zelf maar voor hoe snel je achteruit deinst wanneer er een luchtje aan hangt.

Tip 3
Zorg ervoor dat jij je lekker voelt in wat je aantrekt. Wanneer je die te strakke broek aan hebt getrokken, of die oncomfortabele jurk waarin elk rolletje zichtbaar is en je alles aan het recht trekken bent. Of wanneer je die chique smoking hebt aangedaan, die je normaal gesproken nooit aan hebt, dan voel jij je niet prettig. Met als resultaat dat jij alleen maar denkt aan hoe je eruit ziet en je niet kan concentreren op de persoon tegenover je. Zonde!

Kortom! Kleed je naar de verwachting die je hebt geschept. Kleed je naar de persoon tegenover je. Wees verzorgd. En zorg dat jij je lekker voelt in wat je draagt. Op deze manier maak je een goede eerste indruk en ligt de focus op de persoon waarmee je op date bent. Go for it!

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!