slapende vrouw

Tips voor beter slapen en betere seks

Nu het winter is en er niet dagelijks een warmbloedig exemplaar bij je in bed kruipt waaraan jij je voeten kunt warmen ben je misschien geneigd om je sokken maar aan houden wanneer je naar bed gaat. En dat heeft meer voordelen dan je denkt!

Slaapsokken

Veel vrouwen kunnen niet zonder hun slaapsokken, omdat ze anders koude voeten krijgen. Nu blijkt dat je er ook daadwerkelijk beter door slaapt: als je sokken draagt in bed, blijven je voeten warmer en dat bevordert de bloedsomloop. De bloedvaten verwijden zich en dat geeft een signaal af aan de hersenen dat het tijd is om te gaan slapen. Daardoor val je makkelijker en sneller in slaap.

Orgasme

Maar er is meer! Uit een onderzoek van de Universiteit van Groningen naar de hersenactiviteit tijdens een orgasme, blijkt dat stellen makkelijker klaarkomen als ze sokken dragen (80%) dan zonder sokken (50%). Je warme voeten werken namelijk kalmerend, waardoor vrouwen makkelijker hun remmingen en onzekerheden in bed kunnen laten gaan. Handig om te weten wanneer er een dezer dagen onverwachts iemand bij je blijf slapen 😉 .

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!