Versier je single medereiziger

Tips voor beste plaatsen in het vliegtuig

Je kunt bij het inchecken je eigen stoel kiezen in het vliegtuig, maar wat is de beste plek? Waar heb je de meeste beenruimte, het beste uitzicht, waar krijg je ‘t niet koud? Reiswebsite Kayak.nl zocht het voor je uit. 

De beste plekken in kaart

In de Airbus A320-vliegtuigen die easyJet en Vueling vaak gebruiken voor korte vluchten, staat stoel 1A bekend als de beste zitplaats. Hier krijg je extra beenruimte, heb je grote kans dat je als eerste je eten en drinken krijgt en kun je ongehinderd naar buiten kijken zonder dat een vliegtuigvleugel het uitzicht belemmert. Wel is 1A een van de koudere plekken in het vliegtuig en is het aan te raden iets warms mee te nemen.

Vermijd rij 44

In de Boeing 777-vliegtuigen, waarmee KLM, Emirates en British Airways veel vliegen, kunnen de zitplaatsen op rij 44 en 45 beter vermeden worden. Hier heb je minder beenruimte, kan de stoel minder ver naar achteren en zit je erg dicht bij de wc’s en de crew.

De infographic van Kayak.nl laat zien waar in deze twee populaire vliegtuigmodellen de beste plekken te vinden zijn en wat zij voor voordelen bieden voor passagiers.

beste zitplaatsen vliegtuig

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!