Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
online dating
21 februari 2018

Tips van mannen over online dating

Ben je een man en wil je via online daten een nieuwe vriendin ontmoeten, dan is dat een goed plan. Online daten is een goede manier om snel met veel nieuwe mensen in contact te komen. Verwacht niet meteen gouden bergen, maar hoopvol mag je zeker gestemd zijn. Omdat er al heel wat mannen je zijn voor gegaan, is het handig te leren van hun fouten en tips.

Tips van mannen over online dating

Online daten is niet meer weg te denken uit het dating circuit. Mogelijk verwacht je meteen succesverhalen, maar succes is niet meteen verzekerd. Dat betekent dat online dating ook frustrerend en teleurstellend kan zijn. Alvast leren van fouten die andere mannen gemaakt hebben, geeft je grotere kans van slagen om via het internet een partner te vinden.

1. Te veel informatie

Vrouwen willen niet meteen alles over je ex of je geflopte carrière weten. Als je weet dat je over een bepaald onderwerp te veel gaat uitweiden, kun je er beter niet over beginnen.

2. Te gretig

Als je een te lange mail stuurt die te zoetsappig klinkt, lijk je al gauw wanhopig. En dat vinden vrouwen nu eenmaal niet zo aantrekkelijk.

3. Enkel seks

Mannen die er voor uitkomen dat ze enkel op zoek zijn naar een onenightstand zullen vaak, er zijn slechts enkele uitzonderingen, het deksel op hun neus krijgen.

4. Te veeleisend

Je kunt wel wat criteria vooropstellen waar een potentiële partner aan moet voldoen. Maak echter geen ellenlange lijst waaraan geen enkele vrouw kan tippen, want dan zul je niemand vinden.

5. Lichaam

Als je zegt dat je enkel een slanke vrouw of blondine wil daten, zullen zelf deze vrouwen je niet willen leren kennen. Geen enkele dame stelt dit namelijk op prijs.

6. Stalking

Als een vrouw niet meteen antwoordt, stalk haar dan niet met mails, telefoontjes of berichtjes. Laat het initiatief aan haar, anders lijk je weer te gretig.

7. Materialistisch

Hoewel gadgets als chique auto’s, snelle motors, iPods en gsm’s, gewaardeerd worden, horen vrouwen je liever praten over wat jouw passie is.

8. Volwassen

De tientallen aantrekkelijke vrouwen die je al in je bed kreeg, drankfestijnen, je beste voetbalmoves en andere jongensachtige uitspanningen winden ons niet op. De meeste vrouwen zoeken een echte man, geen jongen.

9. Boos

Wanneer je denk een leuke date tegenover je te hebben, maar zij denkt daar anders over, dan is dat natuurlijk jammer. Boos worden op haar helpt er niks aan, ze gaat je meteen nog minder aantrekkelijk vinden. Boos worden op je zelf helpt ook niet. Even terugdenken waar het fout ging en wat je de volgende keer dus beter anders kan doen, daar heb je wel wat aan.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Een op twaalf Nederlanders ongelukkig in relatie

Maar liefst acht procent van de Nederlanders is ontevreden over hun...

Mensen die emoji’s gebruiken meer dates en vaker seks

Veelvuldig gebruik van emoji’s met potentiële dates is zelfs gekoppeld aan...

Tinder ingezet als soort escortservice

Wanneer je in een langdurige relatie zit dan lijken datingapps als...

Senioren volop actief in de liefde

Senioren in Nederland zijn volop actief in de liefde. Ze geven...

Deze emoji worden het meest gebruikt bij online dating

Als je aan het online daten slaat is het wel handig...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie