online dating

Tips van mannen over online dating

Ben je een man en wil je via online daten een nieuwe vriendin ontmoeten, dan is dat een goed plan. Online daten is een goede manier om snel met veel nieuwe mensen in contact te komen. Verwacht niet meteen gouden bergen, maar hoopvol mag je zeker gestemd zijn. Omdat er al heel wat mannen je zijn voor gegaan, is het handig te leren van hun fouten en tips.

Tips van mannen over online dating

Online daten is niet meer weg te denken uit het dating circuit. Mogelijk verwacht je meteen succesverhalen, maar succes is niet meteen verzekerd. Dat betekent dat online dating ook frustrerend en teleurstellend kan zijn. Alvast leren van fouten die andere mannen gemaakt hebben, geeft je grotere kans van slagen om via het internet een partner te vinden.

1. Te veel informatie

Vrouwen willen niet meteen alles over je ex of je geflopte carrière weten. Als je weet dat je over een bepaald onderwerp te veel gaat uitweiden, kun je er beter niet over beginnen.

2. Te gretig

Als je een te lange mail stuurt die te zoetsappig klinkt, lijk je al gauw wanhopig. En dat vinden vrouwen nu eenmaal niet zo aantrekkelijk.

3. Enkel seks

Mannen die er voor uitkomen dat ze enkel op zoek zijn naar een onenightstand zullen vaak, er zijn slechts enkele uitzonderingen, het deksel op hun neus krijgen.

4. Te veeleisend

Je kunt wel wat criteria vooropstellen waar een potentiële partner aan moet voldoen. Maak echter geen ellenlange lijst waaraan geen enkele vrouw kan tippen, want dan zul je niemand vinden.

5. Lichaam

Als je zegt dat je enkel een slanke vrouw of blondine wil daten, zullen zelf deze vrouwen je niet willen leren kennen. Geen enkele dame stelt dit namelijk op prijs.

6. Stalking

Als een vrouw niet meteen antwoordt, stalk haar dan niet met mails, telefoontjes of berichtjes. Laat het initiatief aan haar, anders lijk je weer te gretig.

7. Materialistisch

Hoewel gadgets als chique auto’s, snelle motors, iPods en gsm’s, gewaardeerd worden, horen vrouwen je liever praten over wat jouw passie is.

8. Volwassen

De tientallen aantrekkelijke vrouwen die je al in je bed kreeg, drankfestijnen, je beste voetbalmoves en andere jongensachtige uitspanningen winden ons niet op. De meeste vrouwen zoeken een echte man, geen jongen.

9. Boos

Wanneer je denk een leuke date tegenover je te hebben, maar zij denkt daar anders over, dan is dat natuurlijk jammer. Boos worden op haar helpt er niks aan, ze gaat je meteen nog minder aantrekkelijk vinden. Boos worden op je zelf helpt ook niet. Even terugdenken waar het fout ging en wat je de volgende keer dus beter anders kan doen, daar heb je wel wat aan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam