Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
actie ondernemen
28 mei 2019

Tips uitgaan voor singles en nieuwe mensen leren kennen

Bestaat er een gouden tip voor singles die graag uitgaan en andere leuke singles willen ontmoeten? Nee. We helpen je maar meteen uit de droom. Leuke mensen leren kennen hangt van meer af dan het afstruinen van een paar clubs, bars of festivals. De zoektocht naar leuke singles net als jij, die begint eigenlijk gewoon bij jezelf. Wij geven je daarom niet de gouden tip, maar wel drie richtlijnen die je kunnen helpen nieuwe singles te leren kennen.

3 richtlijnen voor singles om singles te leren kennen

1# Ga naar plekken waar jij je thuis voelt

Dat lijkt misschien wat vreemd om mee te beginnen, maar wanneer je plekken bezoekt die jij fijn, leuk, mooi of gezellig vindt, is de kans groter dat je nieuwe mensen (dus ook singles) ontmoet die zich daar ook thuis voelen. Gelijkgestemdheid is een heel groot goed wanneer je op zoekt bent naar relatiemateriaal. Dit kan van alles beslaan, dezelfde muzieksmaak (concert, festivals) dezelfde kunst voorkeuren (museum, theater) dezelfde sport (sportvereniging, sportschool) maar ook een bijzondere belangstelling voor wijnen (wijncursus, wijnreizen) of… nou ja vul maar in. Begin eens bij jezelf. Wie ben je, wat vind je echt leuk en waar zou je mensen kunnen ontmoeten die dat ook leuk vinden.

2# Verleg je grenzen maar binnen de perken

Heel leuk hoor om rondom je vijftigste ineens te willen motorrijden, speedboten besturen of uit een helikopter te willen springen. Je grenzen verleggen, daar is helemaal niks mis mee. Sterker nog, door uit je comfortzone te stappen maar je andere dingen mee en ontmoet je ook andere nieuwe mensen. Maar.. hou het wel een beetje binnen de perken. Sla niet door, overdrijf niet en doe geen dingen die eerder medelijden en een sneu gevoel opwekken bij het andere geslacht. Je bent echt veel leuker, spannender en interessanter voor mensen wanneer je nét buiten de lijntjes kleurt, dan aan het kliederen slaat.

3# Durf te ondernemen

Misschien ben je zowat je hele leven al naar diezelfde camping in Frankrijk geweest, ga je ieder jaar met de kinderen naar de Efteling en eet je iedere week op vrijdag friet. En nu je (gewild of ongewild) weer single bent blijf je een beetje hangen in oude patronen. Is op zich niks mis mee maar het brengt je ook weinig verrassends. Een beetje ondernemingszin is nooit weg. Zeker wanneer je niet van plan bent om de rest van je leven alleen te blijven. Schrijf jezelf eens in op een datingsite (ook al heb je altijd het hardst geroepen dat het niks voor jou is) boek eens een leuke trip met andere singles naar een gave bestemming en daag jezelf uit door eens naar een singles event of speeddate te gaan. Wedden dat je het nog leuk vindt ook?

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

5 x lekker dansen en feesten met singles

Al plannen voor het weekend nu je single bent? Kom van...

Voor het eerst alleen op reis: 13 tips

Voor het eerst alleen op reis? Dat is natuurlijk best een...

Moet je nieuwe lief beslist van reizen houden of stel je te hoge eisen?

Al een tijdje zijn in Nederland meer dan een miljoen mensen...

Singles herfst ontmoetingen

Het is nu dan echt zover hoor, de herfst is begonnen!...

Op deze plekken kan je zomaar de liefde van je leven tegen het lijf lopen

Soms lijkt het wel alsof iedereen in de omgeving een relatie...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Zonvakantie gids

Dol op de zon, vitamine D en op...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

advertentie

Condoom.nl