actie ondernemen

Tips uitgaan voor singles en nieuwe mensen leren kennen

Bestaat er een gouden tip voor singles die graag uitgaan en andere leuke singles willen ontmoeten? Nee. We helpen je maar meteen uit de droom. Leuke mensen leren kennen hangt van meer af dan het afstruinen van een paar clubs, bars of festivals. De zoektocht naar leuke singles net als jij, die begint eigenlijk gewoon bij jezelf. Wij geven je daarom niet de gouden tip, maar wel drie richtlijnen die je kunnen helpen nieuwe singles te leren kennen.

3 richtlijnen voor singles om singles te leren kennen

1# Ga naar plekken waar jij je thuis voelt

Dat lijkt misschien wat vreemd om mee te beginnen, maar wanneer je plekken bezoekt die jij fijn, leuk, mooi of gezellig vindt, is de kans groter dat je nieuwe mensen (dus ook singles) ontmoet die zich daar ook thuis voelen. Gelijkgestemdheid is een heel groot goed wanneer je op zoekt bent naar relatiemateriaal. Dit kan van alles beslaan, dezelfde muzieksmaak (concert, festivals) dezelfde kunst voorkeuren (museum, theater) dezelfde sport (sportvereniging, sportschool) maar ook een bijzondere belangstelling voor wijnen (wijncursus, wijnreizen) of… nou ja vul maar in. Begin eens bij jezelf. Wie ben je, wat vind je echt leuk en waar zou je mensen kunnen ontmoeten die dat ook leuk vinden.

2# Verleg je grenzen maar binnen de perken

Heel leuk hoor om rondom je vijftigste ineens te willen motorrijden, speedboten besturen of uit een helikopter te willen springen. Je grenzen verleggen, daar is helemaal niks mis mee. Sterker nog, door uit je comfortzone te stappen maar je andere dingen mee en ontmoet je ook andere nieuwe mensen. Maar.. hou het wel een beetje binnen de perken. Sla niet door, overdrijf niet en doe geen dingen die eerder medelijden en een sneu gevoel opwekken bij het andere geslacht. Je bent echt veel leuker, spannender en interessanter voor mensen wanneer je nét buiten de lijntjes kleurt, dan aan het kliederen slaat.

3# Durf te ondernemen

Misschien ben je zowat je hele leven al naar diezelfde camping in Frankrijk geweest, ga je ieder jaar met de kinderen naar de Efteling en eet je iedere week op vrijdag friet. En nu je (gewild of ongewild) weer single bent blijf je een beetje hangen in oude patronen. Is op zich niks mis mee maar het brengt je ook weinig verrassends. Een beetje ondernemingszin is nooit weg. Zeker wanneer je niet van plan bent om de rest van je leven alleen te blijven. Schrijf jezelf eens in op een datingsite (ook al heb je altijd het hardst geroepen dat het niks voor jou is) boek eens een leuke trip met andere singles naar een gave bestemming en daag jezelf uit door eens naar een singles event of speeddate te gaan. Wedden dat je het nog leuk vindt ook?

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.