Tips Speeddaten

Tips speeddaten

Je krijgt maar 1 kans voor een eerste indruk. Bij speeddaten ontmoet je wel 20 of 30 verschillende mensen op een avond. Best spannend dus. Maar tegelijkertijd is het ook een erg leuke manier om veel nieuwe mensen tegelijkertijd te ontmoeten. Hoe het allemaal in zijn werk gaat en wat jij kunt doen om er een geslaagde avond van te maken lees je hier.

Hoe werkt speeddaten?

Wisselen maar!
Op een speeddate avond maak je met iedere deelnemer afzonderlijk kennis door samen aan een tafeltje te gaan zitten. In een gesprekje maak probeer je van alles en nog wat van elkaar aan de weet te komen. Vragen staan vrij, maar bedenk van te voren wat voor jou echt belangrijk is en wat niet. Na een korte tijd wissel je weer van tafel en persoon.

Klikt het wel of niet?
Na ieder gesprekje schrijf je op of je deze persoon nog wel eens zou willen ontmoeten. Dit doe je na ieder gesprekje wat je hebt gehad. Als de avond voorbij is lever je jouw papiertje in zodat de organisatie kan zien met wie jij nader zou willen kennismaken. Heeft die ander ook bij jouw naam een ‘ja’ ingevuld dan is er sprake van voldoende wederzijdse interesse. In dit geval ontvang je de volgende dag bericht. Hoe en wanneer je elkaar opnieuw wilt ontmoeten bepalen jullie zelf.

Hoe spannend is het?
Voor iedereen die voor het eerst gaat speeddaten is het natuurlijk even onwennig en spannend. Realiseer je dat iedereen die daar binnenkomt hetzelfde gevoel heeft als jij. De ervaring leert dat als de eerste wisselrondjes achter de rug zijn er een ontspannen en relaxte sfeer ontstaat.

Waar kan ik speeddaten?
Er zijn verschillende speeddate organisaties die avonden organiseren door heel Nederland. Een overzicht van de mogelijkheden kunt je terugvinden in de rubriek speeddating van Singlessite.

Hoe maak ik er een geslaagde avond van

Presentatie
Natuurlijk is jouw presentatie van belang om een goede eerste indruk achter te laten. De meeste dingen liggen erg voor de hand, zoals een fris en verzorgd uiterlijk, vlotte maar geen overdreven verschijning qua kleding en bereid zijn om te luisteren in plaats van alleen maar praten. Voor uitgebreide info over dit onderwerp zie tips eerste date.

Vragenminuutje
Het meest lastige is misschien wel wat je nu precies van die persoon wilt weten aangezien je niet de hele avond de tijd hebt zoals wel het geval is bij een ‘gewone date’. Een aantal voorbeelden van vragen die je zou kunnen stellen zijn:

* wat is jouw favoriete boek/film
* wat is jouw favoriete muziek
* wat is jouw ideale avondje uit
* ben je een ochtend of avondmens
* wie is je beste vriend(in) en waarom
* waarom kun jij huilen/lachen
* wat is jouw voornaamste vrijetijdsbesteding
* hoe ziet jouw ideale vakantie eruit
* hoe ziet jouw toekomst er uit?

Natuurlijk kun je hier zelf nog een hoop vragen bij bedenken, en dat moet ook, want iedereen is anders en vindt andere dingen belangrijk! Veel succes met speeddaten.

Bron: Singlessite.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.