kamperen

Tips bij het boeken van een singlevakantie

Heb je het plan opgevat om dit keer eens met een singlereis mee te gaan? Leuk idee! Wij geven je op voorhand een paar handige tips voor het slim en voordelig boeken van een singlevakantie.

 • Voordat je vrij neemt: bekijk de beschikbare vertrekdata van singlereizen. De data van dergelijke vakanties zijn vaak beperkt en snel vol!
 • Een singlereis boeken is al lang geen taboe meer, dus deel je voorpret!
 • Let bij het boeken op de leeftijdscategorieën van singlevakanties.
 • Met kinderen op zomervakantie? Overweeg een eenouder kampeervakantie met tenten, dat is doorgaans gezelliger dan appartementen en hotels.
 • Onder de 30 jaar zijn er vaak meer mannen, daarboven meer vrouwen, iets om in de gaten te houden als je de M/V verdeling belangrijk vindt
 • Mee met singlereizen betekent niet dat je gaat daten, je gaat vooral een leuke vakantie beleven als groep
 • Natuurlijk is solo reizen ook een optie. Makkelijk andere solo reizigers ontmoet je tijdens het backpacken in bijvoorbeeld Australië, Thailand, Argentinië . Dit zijn populaire backpacklanden.
 • Kies uit diverse soorten singletrips: stedentrips, wintersport, zonvakantie, avontuur of cultuurvakantie in de gidsen van Singlessite.nl
 • Twijfel niet langer, zoek een leuke bestemming uit en maak de reis van je leven!

Overige single tips

Vind je het moeilijk wat je een ander moet vragen? Gebruik dan eens onderstaande zinnen!

 • Ga je vaker op reis? Waar ben je allemaal geweest?
 • Wat doe jij in het dagelijks leven? Werk, sport, hobby’s enzovoorts.
 • Wat vind je tot nu toe van de reis?
 • Waar kom je vandaan?

Daarnaast is gezamenlijk een spel spelen (bijvoorbeeld een eenvoudig kaartspel, bordspel) een goede ijsbreker om andere in de groep te leren kennen. Bij een singlereis zijn er altijd mannen en vrouwen die je wel en niet leuk vind. Focus je op mensen die je energie geven! Het belangrijkste is dat je geniet van je reis, jezelf bent en dan komen leuke contacten nieuwe vriendschappen en een eventuele flirt vanzelf.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.
ontoegankelijke vakantielanden
By Moniek ·
30 oktober 2021

3 vrijwel ontoegankelijke vakantielanden

Ben jij ook zo’n fan van ‘Reizen Waes’? Hou je van reizen naar avontuurlijke en onbekende bestemmingen? Dan moet je beslist eens kijken! In zijn televisieprogramma trekt hij naar landen die de gemiddelde toerist liever links laat liggen en heeft daarbij slechts een vraag: kan ik er op vakantie?
voordelen en nadelen singlereizen
By Moniek ·
27 oktober 2021

Eerlijke tips: voor en nadelen van singlereizen

Ben jij er al aan toe om als single op vakantie te gaan? Twijfel je enorm over het soort vakantie, of je alleen op reis zult gaan of met een groepsreis en zoek je betrouwbare tips en informatie over singlereizen? Dan heb je eerlijke tips en info nodig over de voor en nadelen van singlereizen. Lees je mee?
Blarney stone kiss
By Francien ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?