Tinder test online

Tip voor Tinder love birds

Krijg je lichtelijke RSI klachten door al dat gewipe op Tinder? Dan is dit nieuwtje er eentje voor jou! Tinder is begonnen met het testen van een functie waarbij gebruikers op hun desktop kunnen swipen en chatten met matches. De datingapp noemt de nieuwe functie Tinder Online.

Test Tinder

Tot nu toe was Tinder alleen als mobiele app beschikbaar. Gebruikers in de regio’s waar de test loopt, kunnen naar tinder.com gaan om de webversie te gebruiken.

De functie wordt momenteel getest in acht landen, waaronder Zweden, Italië, Mexico en Argentinië. Nederland staat niet op de lijst. Tinder liet weten dat als gebruikers positief reageren op de nieuwe webfunctie, deze uitgerold zal worden naar meer landen.

Tinder is wereldwijd meer dan 100 miljoen keer gedownload. In Nederland heeft de app meer dan 1,5 miljoen gebruikers. Vorig jaar voerde Tinder de betaalde functie Boost in, waarmee je tegen betaling je profiel een half uur extra onder de aandacht kunt brengen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!