culinair daten

Tip voor hongerige singles: culinair daten

Ben jij niet zo’n party animal maar hou je wel van lekker eten, een goed glas wijn en een gezellige, interessante tafelgenoten? Wil je als single graag nieuwe mensen ontmoeten in een ontspannen sfeer? Dan hebben we een originele en lekkere uit tip voor je: ga culinair daten!

Eten en Daten

Het eten en daten concept bestaat al langer dan vandaag, zeker in het buitland maar nu zijn er in Nederland gelukkig ook mogelijkheden om het nuttige met aangename te verenigen. Het ontmoeten van nieuwe singles kan op tal van manieren. Als je niet zo van singlefeesten, speeddaten of andere activiteiten houdt maar wel van lekker eten in goed gezelschap dan is culinair daten echt iets voor jou!

Eten een sociale gebeurtenis

Eten is sinds mensenheugenis een sociale gebeurtenis. We kennen allemaal het warme gezellige gevoel van eten met een groep vrienden, de zomer BBQ in de tuin waarbij iedereen wat mee neemt en aanschuift of het familiediner met Kerst (mits je een beetje een leuke familie hebt natuurlijk..) De marketing weet er ook wel raad mee en speelt er handig op in. Denk aan het heuse Italië gevoel van de Bertolli reclame, veel mensen aan een lange tafel, lekker eten en kletsen.

Culinaire avontuur

Ook in Nederland zijn er een paar goede organisaties die zich hebben gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van tafelgenoten en waar je een ontspannen avond tegemoet kunt zien in een prettig gezelschap. Wil jij het culinaire avontuur aangaan? Kijk dan even op de Culi Gids of onze agenda.

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona