culinair daten

Tip voor hongerige singles: culinair daten

Ben jij niet zo’n party animal maar hou je wel van lekker eten, een goed glas wijn en een gezellige, interessante tafelgenoten? Wil je als single graag nieuwe mensen ontmoeten in een ontspannen sfeer? Dan hebben we een originele en lekkere uit tip voor je: ga culinair daten!

Eten en Daten

Het eten en daten concept bestaat al langer dan vandaag, zeker in het buitland maar nu zijn er in Nederland gelukkig ook mogelijkheden om het nuttige met aangename te verenigen. Het ontmoeten van nieuwe singles kan op tal van manieren. Als je niet zo van singlefeesten, speeddaten of andere activiteiten houdt maar wel van lekker eten in goed gezelschap dan is culinair daten echt iets voor jou!

Eten een sociale gebeurtenis

Eten is sinds mensenheugenis een sociale gebeurtenis. We kennen allemaal het warme gezellige gevoel van eten met een groep vrienden, de zomer BBQ in de tuin waarbij iedereen wat mee neemt en aanschuift of het familiediner met Kerst (mits je een beetje een leuke familie hebt natuurlijk..) De marketing weet er ook wel raad mee en speelt er handig op in. Denk aan het heuse Italië gevoel van de Bertolli reclame, veel mensen aan een lange tafel, lekker eten en kletsen.

Culinaire avontuur

Ook in Nederland zijn er een paar goede organisaties die zich hebben gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van tafelgenoten en waar je een ontspannen avond tegemoet kunt zien in een prettig gezelschap. Wil jij het culinaire avontuur aangaan? Kijk dan even op de Culi Gids of onze agenda.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.