scheiding buiteland

Tip van Katja Schuurman: ga na je scheiding door met relatietherapie

Thijs Römer en Katja Schuurman, die begin 2015 na een huwelijk van acht jaar uit elkaar gingen, zaten voor hun definitieve breuk in relatietherapie. Na hun scheiding gingen ze daar mee door.

Relatietherapie na relatiebreuk

Schuurman vertelt in gesprek met het AD niet wat de reden is dat zij en Römer ruim drie jaar geleden uit elkaar gingen. “Om daar nu weer in detail op in te gaan… Dat hebben we nou juist zo leuk verwerkt in onze relatietherapie”, zegt de 43-jarige actrice en presentatrice. “Serieus: ik raad dat iedereen aan. Wij zijn na de breuk samen doorgegaan met wat aanvankelijk was bedoeld als huwelijkstherapie. Die heeft niet ons huwelijk gered, maar wel onze relatie.”

Blind Date

Het voormalige koppel is binnenkort samen in het toneelstuk Blind Date te zien en gaat nog altijd goed met elkaar om. “Ik vind het heel waardevol dat wij zo goed zijn met elkaar. Dat komt misschien juist doordát we niet meer 24 uur per dag in elkaars buurt zijn”, zegt Schuurman. Volgens de veertigjarige Römer hebben de twee acteurs nu eenheel goede, diepe vriendschap”. “Geen slap aftreksel van vroeger, er is iets nieuws ontstaan. En dat is heel bestendig.”

Trouwplannen

Vrijdag werd bekend dat Schuurman in het voorjaar van 2019 gaat trouwen met haar vriend, chef-kok Freek van Noortwijk. Römer heeft sinds eind 2016 een relatie met ballerina Igoné de Jongh.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.