singles dating coach

Tinderen kan nu ook achter je pc

Het werd enige tijd geleden al groots aangekondigd maar nu is het dan toch zover: Tinder op je desktop. Je kunt dus nu lekker achter je pc swipen dat het een lieve lust is wanneer je smartphone even niet beschikbaar is.

Synchroon swipen

Tinder desktop werkt in principe net als je app op de telefoon. Je kunt swipen door profielen en chatten met je matches. De desktopversie is iets groter dan op je telefoon waardoor alles wat overzichtelijker is. De desktopversie en je telefoonapp zijn ook gesynchroniseerd, waardoor alle veranderingen en chats op beide versies worden doorgezet.

Inloggen met Facebook

Het gebruik van Tinder op pc is erg makkelijk, je surft simpelweg naar de website van Tinder en logt in via je Facebook-account.

Meer dating tips

Wil je meer succes op Tinder? We schreven al eerder de top 10 datingtips op Tinder  en 12 tips om Tinder écht te laten werken. Of je kersverse date relatiemateriaal is? Dat ontdek je hier.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam