tinder

Tinder voor single mannen: 7 tips

Tinder is in korte tijd een razend populaire app geworden die singles in staat stelt om op een laagdrempelige manier in contact te komen met andere singles. Via Tinder wordt er vrolijk op los geflirt en ge-date!

De populaire dating app laat je foto’s zien van singles die jij leuk kunt vinden of niet. Als jullie elkaar allebei leuk vinden dan is er een match. Het plezier van Tinder ligt niet in het naar links of naar rechts swipen van foto’s maar om met elkaar in contact te komen en natuurlijk af te spreken voor een gezellige date!

Op Tinder kunnen vrouwen (in tegenstelling tot alle contactverzoeken via een datingsite) heel eenvoudig zelf bepalen of ze met mannen in contact willen komen of niet.

Om als man een leuke date te versieren via Tinder een paar tips:

Tip 1. Begin een gesprek
Alhoewel vrouwen steeds meer het initiatief nemen willen ze toch graag dat de man de eerste stap zet. Vrouwen willen zich graag dat mannen ze speciaal laten voelen. Dat doe je als man door de eerste stap te zetten en het gesprek te beginnen.

Tip 2. “Hallo” is niet genoeg
Is dat alles wat je te vertellen hebt tegen een potentiële partner? Dat is wat de vrouw denkt als je alleen “Hallo” als het eerste bericht stuurt. Het komt over als lui en onorigineel. Als je niet meer dan “Hallo” kunt zeggen als opening van het gesprek dan maak je niet veel kans.

Tip 3. Stel vragen
Door vragen te stellen laat je zien dat je interesse hebt in de ander. Het is een goede indicatie dat een gesprek goed verloopt als jij niet alleen degene bent die de vragen stelt. Als je de vraag van een vrouw beantwoord vergeet dan niet om ook een vraag te stellen. Een goed gesprek geeft ruimte voor beiden om na elkaar een vraag te stellen aan de ander.

Tip 4. Gebruik smileys
Berichten sturen via Tinder is anders dan een normaal gesprek. Je kunt je emoties niet laten zien als je wat zegt waardoor het moeilijk is om ergens de nadruk op te leggen. Gebruik de smileys om aan te geven of je een grapje maakt of verrast bent. De smileys zijn makkelijk om gevoelens over te brengen die met alleen woorden moeilijk te vertalen zijn. Maar overdrijf niet… dat is weer kinderachtig.

Tip 5. Gezamenlijke interesses
Een goed onderwerp om over te praten zijn gezamenlijke interesses. Wat vind ze leuk om te doen? Is ze graag aan het hardlopen en jij ook? Gebruik dat als onderwerp om over door te gaan. Iedereen praat immers graag over dingen die men leuk vindt.

Tip 6. Geef de ander tijd en ruimte
Veel mensen op Tinder hebben een leven buiten Tinder. Houdt daar rekening mee. Als je de vrouw een bericht stuurt, ze antwoord, jij stuurt wat terug waarna ze niet meer reageert voor een paar uur; stuur dan niet meer berichten. Je wordt dan al snel gezien als een stalker waarna je geblokkeerd wordt.

Tip 7.  Ontmoeting
Veel mensen draaien er veel te lang omheen. Wil je afspreken met de vrouw? Stel haar dan de vraag; “Heb je zin om binnenkort af te spreken?”. Dit kun je beter doen via sms of Whatsapp of gewoon door haar te bellen. Dit is persoonlijker en het is goed om contact gegevens te hebben van elkaar als een ontmoeting aanstaande is.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland