tinder

Tinder voor single mannen: 7 tips

Tinder is in korte tijd een razend populaire app geworden die singles in staat stelt om op een laagdrempelige manier in contact te komen met andere singles. Via Tinder wordt er vrolijk op los geflirt en ge-date!

De populaire dating app laat je foto’s zien van singles die jij leuk kunt vinden of niet. Als jullie elkaar allebei leuk vinden dan is er een match. Het plezier van Tinder ligt niet in het naar links of naar rechts swipen van foto’s maar om met elkaar in contact te komen en natuurlijk af te spreken voor een gezellige date!

Op Tinder kunnen vrouwen (in tegenstelling tot alle contactverzoeken via een datingsite) heel eenvoudig zelf bepalen of ze met mannen in contact willen komen of niet.

Om als man een leuke date te versieren via Tinder een paar tips:

Tip 1. Begin een gesprek
Alhoewel vrouwen steeds meer het initiatief nemen willen ze toch graag dat de man de eerste stap zet. Vrouwen willen zich graag dat mannen ze speciaal laten voelen. Dat doe je als man door de eerste stap te zetten en het gesprek te beginnen.

Tip 2. “Hallo” is niet genoeg
Is dat alles wat je te vertellen hebt tegen een potentiële partner? Dat is wat de vrouw denkt als je alleen “Hallo” als het eerste bericht stuurt. Het komt over als lui en onorigineel. Als je niet meer dan “Hallo” kunt zeggen als opening van het gesprek dan maak je niet veel kans.

Tip 3. Stel vragen
Door vragen te stellen laat je zien dat je interesse hebt in de ander. Het is een goede indicatie dat een gesprek goed verloopt als jij niet alleen degene bent die de vragen stelt. Als je de vraag van een vrouw beantwoord vergeet dan niet om ook een vraag te stellen. Een goed gesprek geeft ruimte voor beiden om na elkaar een vraag te stellen aan de ander.

Tip 4. Gebruik smileys
Berichten sturen via Tinder is anders dan een normaal gesprek. Je kunt je emoties niet laten zien als je wat zegt waardoor het moeilijk is om ergens de nadruk op te leggen. Gebruik de smileys om aan te geven of je een grapje maakt of verrast bent. De smileys zijn makkelijk om gevoelens over te brengen die met alleen woorden moeilijk te vertalen zijn. Maar overdrijf niet… dat is weer kinderachtig.

Tip 5. Gezamenlijke interesses
Een goed onderwerp om over te praten zijn gezamenlijke interesses. Wat vind ze leuk om te doen? Is ze graag aan het hardlopen en jij ook? Gebruik dat als onderwerp om over door te gaan. Iedereen praat immers graag over dingen die men leuk vindt.

Tip 6. Geef de ander tijd en ruimte
Veel mensen op Tinder hebben een leven buiten Tinder. Houdt daar rekening mee. Als je de vrouw een bericht stuurt, ze antwoord, jij stuurt wat terug waarna ze niet meer reageert voor een paar uur; stuur dan niet meer berichten. Je wordt dan al snel gezien als een stalker waarna je geblokkeerd wordt.

Tip 7.  Ontmoeting
Veel mensen draaien er veel te lang omheen. Wil je afspreken met de vrouw? Stel haar dan de vraag; “Heb je zin om binnenkort af te spreken?”. Dit kun je beter doen via sms of Whatsapp of gewoon door haar te bellen. Dit is persoonlijker en het is goed om contact gegevens te hebben van elkaar als een ontmoeting aanstaande is.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam