neem de tijd op vakantie

Tinder start met studenten variant

In Amerika lanceert Tinder een nieuwe versie, TinderU. Een datingapp speciaal voor studenten. Een relatie, een scharrel of een snelle hook-up er is niets zo fijn als daten met iemand die op jouw level zit. De kans dat je klikt met een knapperd waarmee je op dezelfde faculteit zit, is natuurlijk groot. Amerika speelt daar goed op in, maar zou deze functie ook naar Nederland kunnen overwaaien.

Tinder U

Amerikaanse studenten wonen vaak op een campus, meestal afgelegen van de rest van de stad. Dan is het wel zo fijn als die potentiële scharrel bij je in de buurt woont. Lange-afstandsrelaties werken toch niet zo lekker tussen het studeren door. Maar ook al is alles in Nederland dichter op elkaar, wij tekenen ook alvast voor de Nederlandse versie van StudentenTinder.

Swipen op smarts

Je kunt bij de TinderU versie ook selecteren op andere universiteiten. Hoe perfect is het als je dates kunt selecteren op studie. Swipen we niet meer naar rechts op looks, maar op smarts. Naast het knappe koppie weet je meteen of je gedeelde interesses hebt. Ga jij voor een arts in wording, een techneut, of een ander beroep naar je smaak. Alles kan als je kunt selecteren op studie. Ook voor een studiemaatje, of om als eerstejaars snel nieuwe vrienden te maken is TinderU een gouden zet. Wij wachten af.

Bron: Glamour

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.