Tinder

Tinder ontmoetingen in het echte leven

Tinder, we zijn er niet vanaf te slaan. We swipen en daten er lustig op los. Zien we een geschikte kandidaat voorbij komen dan is een match zo gemaakt.

De ‘gesprekjes’ zijn doorgaans recht voor z’n raap en vaak behoorlijk seksueel getint. Maar wat zou er gebeuren als we elkaar in het echte leven op zijn Tinder’s zouden aanspreken?

Tinder talk

De praatjes op Tinder vullen geen gaatjes. Kort, krachtig, oneliners en seksueel getinte toespelingen, het is allemaal de normaalste zaak van de wereld. Online welteverstaan want hoe zouden vrouwen reageren als mannen hen bij een eerste date daadwerkelijk zo zouden benaderen?

Dat zie je hier in dit filmpje!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam