Tinder

Tinder koppelt miljoenen mensen

Het is ongelooflijk. Dat Tinder populair is, dat hadden we wel door, maar dat deze populaire dating-app dagelijks 21 miljoen mensen koppelt, dat zijn aantallen die mijn denkvermogen te boven gaan. Techcrunch meldt zelfs dat Tinder de mijlpaal bereikt heeft van zijn 5 miljardste match. Het is echt niet te geloven.

Tinder koppelt miljoenen mensen

In maart 2014 werd de miljardste Tinder-match behaald. In oktober 2014 lag het aantal koppelingen per dag nog op 12 miljoen en lag het dagelijkse totaal op 1 miljard vegen. Dit was niet genoeg, dus werd er begonnen met overname beleid. Om zijn groei te kunnen doorzetten heeft Tinder Snapchat-alternatief Tappy overgenomen.

Technologiebedrijven doen regelmatig zogenoemde acquihires. De overname van Tappy is een voorbeeld van een overname van een bedrijf voornamelijk om het personeel te rekruteren. Tappy is ook een app. Deze lijkt op Snapchat maar heeft de nadruk op foto’s en berichten, die maar tijdelijk te bekijken zijn. 

“Het is ontzettend moeilijk om snel genoeg aan getalenteerde mensen te komen om onze planning voor 2015 vol te houden. Die omvat een aantal ambitieuze plannen”, zegt Tinder-ceo en oprichter Sean Rad tegen Techcrunch over de overname.

Hoe werkt Tinder?

Zijn er nog singles die niet aan Tinder doen omdat ze niet weten hoe werkt Tinder? Dan kun je dan hier nalezen en voor jou de geschikte app dowloaden. Met dagelijkse matches tussen deze 21 miljoen zoekenden, moet er voor jou toch ook wel iemand tussen zitten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam