Tinder

Tinder koppelt miljoenen mensen

Het is ongelooflijk. Dat Tinder populair is, dat hadden we wel door, maar dat deze populaire dating-app dagelijks 21 miljoen mensen koppelt, dat zijn aantallen die mijn denkvermogen te boven gaan. Techcrunch meldt zelfs dat Tinder de mijlpaal bereikt heeft van zijn 5 miljardste match. Het is echt niet te geloven.

Tinder koppelt miljoenen mensen

In maart 2014 werd de miljardste Tinder-match behaald. In oktober 2014 lag het aantal koppelingen per dag nog op 12 miljoen en lag het dagelijkse totaal op 1 miljard vegen. Dit was niet genoeg, dus werd er begonnen met overname beleid. Om zijn groei te kunnen doorzetten heeft Tinder Snapchat-alternatief Tappy overgenomen.

Technologiebedrijven doen regelmatig zogenoemde acquihires. De overname van Tappy is een voorbeeld van een overname van een bedrijf voornamelijk om het personeel te rekruteren. Tappy is ook een app. Deze lijkt op Snapchat maar heeft de nadruk op foto’s en berichten, die maar tijdelijk te bekijken zijn. 

“Het is ontzettend moeilijk om snel genoeg aan getalenteerde mensen te komen om onze planning voor 2015 vol te houden. Die omvat een aantal ambitieuze plannen”, zegt Tinder-ceo en oprichter Sean Rad tegen Techcrunch over de overname.

Hoe werkt Tinder?

Zijn er nog singles die niet aan Tinder doen omdat ze niet weten hoe werkt Tinder? Dan kun je dan hier nalezen en voor jou de geschikte app dowloaden. Met dagelijkse matches tussen deze 21 miljoen zoekenden, moet er voor jou toch ook wel iemand tussen zitten.

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.