Tinder 10 tips daten

Tinder koopt datingapp Hinch

Match Group, een online dating gigant en moederbedrijf van onder andere Tinder, koopt nu ook een deel van de dating app Hinge. Het bedrijf krijgt 51 procent aandeel van Hinge. Dating app Hinge ziet zichzelf als een verbetering ten opzichte van Tinder.

Dating app Hinge

Bij Hinge zie je alleen mensen die minstens een gemeenschappelijke vriend met je hebben op Facebook. De app laat gebruikers een eigen profielpagina maken. Je kunt als gebruiker drie vragen over jezelf beantwoorden, je account koppelen aan Instagram en meerdere foto’s aan je profiel toevoegen. De app heeft iets weg van een online dating website.

Hinge versus Bumble

Hinge richt zich vooral op opgeleide, jonge vrouwen die op zoek zijn naar een vaste relatie. Hiermee lijkt de app op Bumble, de enige populaire dating app die niet onder Match Group valt. Zou Hinge dan niet meer een concurrent zijn van Bumble dan van Tinder? Bumble richt zich ook op vrouwen, om zich online meer krachtig te voelen. Match Group heeft zelfs een rechtzaak aangespannen tegen Bumble, omdat het te veel zou lijken op Tinder. Volgens Bumble is dit slechts een onrechtmatige campagne omdat het Match Group niet gelukt is om Bumble over te kopen.

Facebook dating service

Facebook zelf kondigde laatst ook een eigen dating service aan. Als je je als vrijgezel in de online dating wereld begeeft, zijn er in ieder geval genoeg apps om uit te proberen. Zul je net zien dat je jouw droomprins(es) tegen het lijf loopt in de kroeg op zaterdagavond. Maar het is het proberen waard.

 

Bron: DutchCowboys

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam