Tinder 10 tips daten

Tinder komt met ‘superlike’

Datingapp Tinder heeft iets nieuws gevonden om de liefde te stimuleren: de ‘superlike’. Uit testen is al gebleken dat er tot wel drie keer meer matches ontstaan en er langere chatgesprekken op volgen.

Superlike is superleuk!

Met de ‘superlike’-knop kunnen Tinder gebruikers aangeven dat ze iemand in de datingapp ‘superleuk’ vinden, in plaats van ‘gewoon leuk’. Dat kan door simpelweg naar boven te swipen. De ander krijgt hiervan een melding binnen. Bij een normale ‘like’ krijgen gebruikers dit alleen te zien als beide Tinderaars elkaar leuk vinden.  Voor de niet-Tinderaars onder ons zal dit als geheimtaal klinken, maar de ervaren gebruiker heeft aan deze woorden ongetwijfeld genoeg.

Super match op Tinder

Volgens directeur van de datingapp Sean Rad kun je nu met de ‘superlike’ laten zien dat je extra geïnteresseerd bent in iemand. ,,Een like, oftewel een swipe naar rechts, heeft weinig betekenis omdat je dit eindeloos kunt doen.” Rad weet het mooi te omschrijven: ,,Ik zeg altijd dat een match op Tinder is zoals oogcontact met iemand aan de andere kant van een ruimte. Superlike is meer als naar iemand toe stappen en ‘hallo’ zeggen.”

Eén per dag of onbeperkte superlikes

Vooral vrouwen zouden blij zijn met de nieuwe functie. Naast dat het succesvol kan worden, is het voor Tinder een manier om geld te verdienen. De niet betalende Tinder-gebruiker krijgt één ‘superlike’ per dag, terwijl de betalende Tinderaar onbeperkt ‘superlikes’ kan uitdelen.

Superlike wereldwijd

De ‘superlike’-functie van Tinder is vanaf nu internationaal beschikbaar. De knop werd eerder al in Australië getest, maar de update is nu wereldwijd te downloaden. Zo meldt Techcrunch. In Nederland maken ongeveer anderhalf miljoen mensen gebruik van de applicatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!