cruciale fouten datingprofiel

Tinder komt met nieuwe functie ‘Likes You’

Tinderen is potentiële partners naar rechts swipen in de hoop dat deze kandidaten jouw foto ook een veeg naar rechts waard vinden. Match!

Nieuwe functie

Het is – zonder dat hij het hoort of ziet – opbiechten dat je hem/haar leuk vindt. Dat gegeven tussen de streepjes is fijn; zo heb je alleen kans om stilletjes een blauwtje te lopen als Mr. jouw swipe niet beantwoordt. Ofwel: pas als het swipen wederzijds is, wordt er open kaart gespeeld door middel van een match. Tinders’ nieuwe functie heeft dan ook een voor- en nadeel.

Goldmember

Wat is het geval? De betalende upgrade van Tinder – Tinder Gold – introduceert de feature: ‘Likes You.’ Kom je tijdens het swipen een goud hartje tegen? Dan betekent dat dat de persoon op de foto jou al leuk heeft gevonden. Daarnaast kun je ook een lijst zien waarin alleen mensen staan die jou hebben geliked.

Pluspunt: zo veeg je geen singles meer naar rechts die geen interesse in jou hebben en heb je dus bij een swipe meteen een match.

Minpunt: maak je geen gebruik van Tinder Gold en degene die je naar rechts swipet wel, dan ziet hij dus wél dat je hem leuk vindt. Bij een uitblijvende match is dat misschien wat pijnlijk. Niets stilletjes een blauwtje lopen. Wat vind jij: swipe je als niet Tinder Gold-gebruiker met een minder fijn gevoel naar rechts?

Testfase

Tinder Gold met daarbij de functie Likes You zit momenteel in de testfase en daar doen alleen de landen Mexico, Canada en Australië aan mee. Na de testfase, wordt de nieuwe functie wereldwijd gelanceerd. De gebruikers van Tinder Plus zullen na bijbetaling van een klein bedrag ook gebruik kunnen maken van Tinder Gold. Wie een gratis account heeft, krijgt door een upgrade naar Tinder Gold meteen ook alle functies van Tinder Plus. Wat de prijs van Tinder Gold gaat zijn, is nog niet bekend.

Tinder Plus

Met de upgrade Tinder Plus kun je momenteel het volgende:

  • Onbeperkt swipen
  • Je kan een swipe ongedaan maken
  • Pas je locatie aan
  • Extra super likes
  • Profiel onzichtbaar maken
  • Instellen wie jij ziet en wie jou kan zien
  • Advertentie vrije app

Bron: Glamour

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam