Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
daten met robot
28 maart 2018

Tinder hunk deelt datingtips voor mannen

Nog op zoek naar nieuwe liefde via Tinder? Even opletten dan. Want als iemand goede online datingtips heeft is het deze man wel. Stefan-Pierre Tomlin. Hij werd vorig jaar uitgeroepen tot meest populaire man op Tinder, omdat hij het meest naar rechts werd geswipet door vrouwen. Inmiddels heeft hij een lief aan de haak geslagen met de populaire datingapp.

Tortelduifjes

Het 27-jarige model ging al twee jaar als vrijgezel door het leven, tot hij vorig jaar op Valentijnsdag Gemma Fowler tegenkwam op Tinder. Blijkbaar was het liefde op het eerste gezicht, want de twee tortelduifjes zijn al meer dan een jaar samen en koesteren zelfs huwelijksplannen.

P l a y I n g ✨ with B a l l S 🐧 Outfit aw18 @11_degrees

A post shared by STEFAN-PIERRE (@itsstefan) on

Gevatte bio

Nu hij zelf de liefde heeft gevonden via een datingapp, wil Tomlin andere single stakkers aan een nieuwe liefde helpen. Het geheim voor zijn succes? Simpel: een korte en gevatte bio, zo beweert de voormalige casanova. “Probeer grappig of mysterieus uit de hoek te komen. Dat nodigt andere mensen uit om een gesprek aan te knopen”, vertelt hij aan The Independent.

Varieer met foto’s

Om goed te scoren op Tinder moeten je foto’s ook picco bello zijn. “Foto’s met eten in je mond zijn een absolute no-go”, gaat Tomlin verder. “Vermijd groepfoto’s in de eerste drie kiekjes en gebruik gerust plaatjes met een diertje op. Veel mensen vinden dat schattig.”Verder raadt de Brit aan om variatie in te brengen in de foto’s. “Gebruik niet al je vakantiefoto’s, maar kies voor verschillende scenario’s. Toon dat je zowel intelligent als casual bent”, raadt hij nog aan.

Geslaagde openingszin

Om een goede indruk te maken, heb je uiteraard een goede openingszin nodig. “Kom je hier wel vaker?” is niet bijster origineel, dus ga eerst op speurtocht op het profiel van je match. “Op die manier vind je snel interessante onderwerpen waar je over kan kletsen”, klinkt het. Een topic waar je volgens het model niet over mag praten, is je liefdesleven. “Roddelen over exen is nooit een goed idee.”

Origineel

Het belangrijkste is dat je origineel bent, beweert Tomlin. “Miljoenen mensen maken gebruik van Tinder. Probeer daarom aan te tonen dat je uniek bent.”

Snel afspreken

Wat als het klikt? Dan moet je volgens de Amerikaan geen seconde twijfelen en een date organiseren. “Probeer zo snel mogelijk eens af te spreken. Als je langer dan een week wacht, loop je het risico dat de vlinders in de buik verdwijnen”, besluit de populairste man van Tinder wijselijk.

Bron(nen): The Independent / Metro

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Dé tips: daten voor beginners

Nu de zomervakantie ten einde loopt denken heel wat singles er...

Mensen die emoji’s gebruiken meer dates en vaker seks

Veelvuldig gebruik van emoji’s met potentiële dates is zelfs gekoppeld aan...

Thuis swipen op de bank of er op uit om een leuke partner te vinden?

Naar een leuke singlesfeest, evenement, speeddate of borrel waar je nieuwe...

Originele en goedkope date tips

Een fijne, romantische date met een nieuwe vlam of een middagje...

Tinder waarschuwt voor landen waar lhtb relaties strafbaar zijn

Hartstikke leuk natuurlijk dat daten via Tinder, maar dat je niet...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie