daten met robot

Tinder hunk deelt datingtips voor mannen

Nog op zoek naar nieuwe liefde via Tinder? Even opletten dan. Want als iemand goede online datingtips heeft is het deze man wel. Stefan-Pierre Tomlin. Hij werd vorig jaar uitgeroepen tot meest populaire man op Tinder, omdat hij het meest naar rechts werd geswipet door vrouwen. Inmiddels heeft hij een lief aan de haak geslagen met de populaire datingapp.

Tortelduifjes

Het 27-jarige model ging al twee jaar als vrijgezel door het leven, tot hij vorig jaar op Valentijnsdag Gemma Fowler tegenkwam op Tinder. Blijkbaar was het liefde op het eerste gezicht, want de twee tortelduifjes zijn al meer dan een jaar samen en koesteren zelfs huwelijksplannen.

https://instagram.com/p/Bf8xHK-hgLB/?utm_source=ig_embed

Gevatte bio

Nu hij zelf de liefde heeft gevonden via een datingapp, wil Tomlin andere single stakkers aan een nieuwe liefde helpen. Het geheim voor zijn succes? Simpel: een korte en gevatte bio, zo beweert de voormalige casanova. “Probeer grappig of mysterieus uit de hoek te komen. Dat nodigt andere mensen uit om een gesprek aan te knopen”, vertelt hij aan The Independent.

Varieer met foto’s

Om goed te scoren op Tinder moeten je foto’s ook picco bello zijn. “Foto’s met eten in je mond zijn een absolute no-go”, gaat Tomlin verder. “Vermijd groepfoto’s in de eerste drie kiekjes en gebruik gerust plaatjes met een diertje op. Veel mensen vinden dat schattig.”Verder raadt de Brit aan om variatie in te brengen in de foto’s. “Gebruik niet al je vakantiefoto’s, maar kies voor verschillende scenario’s. Toon dat je zowel intelligent als casual bent”, raadt hij nog aan.

https://instagram.com/p/Beqvx01Bgzy/?utm_source=ig_embed

Geslaagde openingszin

Om een goede indruk te maken, heb je uiteraard een goede openingszin nodig. “Kom je hier wel vaker?” is niet bijster origineel, dus ga eerst op speurtocht op het profiel van je match. “Op die manier vind je snel interessante onderwerpen waar je over kan kletsen”, klinkt het. Een topic waar je volgens het model niet over mag praten, is je liefdesleven. “Roddelen over exen is nooit een goed idee.”

Origineel

Het belangrijkste is dat je origineel bent, beweert Tomlin. “Miljoenen mensen maken gebruik van Tinder. Probeer daarom aan te tonen dat je uniek bent.”

Snel afspreken

Wat als het klikt? Dan moet je volgens de Amerikaan geen seconde twijfelen en een date organiseren. “Probeer zo snel mogelijk eens af te spreken. Als je langer dan een week wacht, loop je het risico dat de vlinders in de buik verdwijnen”, besluit de populairste man van Tinder wijselijk.

Bron(nen): The Independent / Metro

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam