daten miljonairs

Tinder heeft geheime app voor celebs

Zou jij ook zo graag eens een leukerd tegenkomen op Tinder met een dikke portemonnee, een eigen vliegtuig of vuurrode Ferrari? De kans is groot dat je op de verkeerde versie zit te scrollen. De grootste vangst doe je namelijk op Tinder Select.

Geheime Tinder versie

Deze geheime versie van de app is enkel en alleen voor de elite. Om ervoor in aanmerking te komen moet je niet alleen rijk en/of bekend zijn, maar ook uitgenodigd worden via iemand die al lid is. Bovendien mogen leden maar een bepaald aantal anderen uitnodigen voor de app.

Topmodellen en CEO’s

Maar dan is het nog niet gedaan. Zodra je genomineerd bent, moet je goedgekeurd worden door Tinder zelf. Je moet het namelijk wel degelijk waarmaken vooraleer je een afspraakje kan regelen met topmodellen, Hollywoodacteurs en -actrices en CEO’s. Al beweert de geruchtenmolen dat Tinder soms ook mensen uitnodigt die het op de gewone app ‘erg goed doen’. Op basis van welke criteria dat beslist wordt, is niet duidelijk, maar deze uitverkorenen zijn over het algemeen “bijzonder aantrekkelijk en hebben een bepaalde status,” zo stelt technologiewebsite Tech Crunch.

Selectief

Het design van de app is quasi identiek aan dat van de gewone versie. Alleen het logo is anders: het oranje vlammetje is vervangen door een blauwe S. Bovendien kunnen de gebruikers zelf wél switchen tussen de gewone app en de Select-versie. Je weet namelijk maar nooit wat je tussen het ‘plebs’ tegenkomt. De exclusieve versie zou al zo’n 6 maand beschikbaar zijn, al heeft het bedrijf zelf er nog niets over gecommuniceerd. Hoogstwaarschijnlijk omdat ze het publiek zo selectief mogelijk willen houden.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam