tinder

Tinder gaat je geld kosten

De inmiddels beroemde dating app Tinder heeft aangekondigd dat de gebruiker vanaf november moet gaan betalen voor extra functionaliteiten. Het is voor het eerst dat de populaire app betaalde functies zal krijgen. De werking van de gratis dating app blijft onveranderd.

Onbekend

Waar de gebruiker straks voor moet gaan betalen is nog onbekend maar volgens Forbes heeft de directeur van het bedrijf achter Tinder laten weten dat het gaat om een functie die ervoor zorgt op een andere manier dan de huidige locatie matches te vinden. Tinder denkt dat deze nieuwe betaalde functies zo aantrekkelijk zijn dat gebruikers hier graag voor willen betalen.

Geld verdienen

Tinder heeft tot op heden nog geen manier gevonden om geld te verdienen. De strategie was vooralsnog gericht op een snelle groei van de app. Volgens de directeur beoordelen Tinder gebruikers inmiddels dagelijks zo’n 1,2 profielen terwijl de app dagelijks 15 miljoen matches tot stand brengt.

Beoordelen

De bedoeling van de Tinder app is dat gebruikers elkaar beoordelen op een foto en op basis daarvan kan er een match tot stand worden gebracht waarna de gebruikers met elkaar kunnen contacten via een chat venster. Eerder liet Tinder weten te gaan beginnen met advertenties. In Nederland alleen al zou Tinder ongeveer 1,3 miljoen gebruikers hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!