Tinder

Tinder dating: zegen of vloek?

Datingapp Tinder bestaat 4 jaar. Eigenlijk nog niet eens zo gek lang, maar heel wat singles kunnen zich geen leven voorstellen zonder Tinder. Voor een flirt, date, seks of gewoon je ego een boost te geven wanneer je weer op de singlesmarkt terecht gekomen bent.

Geschikt voor vinden van de liefde?

Dat Tinder commercieel gezien een successtory is weten wel, maar hoe zet het met het vinden van de liefde? Vinden singles die ene ware op Tinder of blijft het vooral bij vlees keuren, onenightstands en flirts met rondvliegende dickpics? Wij vragen het je in deze korte enquête, dus doe mee!

[wpsqt name=”Tinder: zegen of vloek” type=”poll”]

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!