Tinder date tv

Tinder date op je TV

Een avondje afleveringen verslinden van je favoriete serie met je best friend is natuurlijk hartstikke leuk maar misschien binnenkort verleden tijd. Apple TV introduceert namelijk Tinder op je televisie. En wat is er leuker dan een avondje gezamenlijk swipen?

Vleeskeuring

Nu borrelt bij jou waarschijnlijk de vraag naar boven: ‘Ehm, maar dan kunnen mijn vrienden dus stiekem dates voor mij organiseren?’ Neen! Geen zorgen, met Tinder op je tv kun je alleen afwijzen, leuk vinden en je superlike gebruiken. En de afstandsbediening? Dat is gewoon je eigen telefoon.

Swipe-avondje

Mega voordeel: je berichten komen niet in beeld, dus bang zijn dat je vriendin wat gênante berichtjes leest is niet nodig. Jullie kunnen vooral samen swipen, foto’s gluren en natuurlijk het belangrijkste: samen keuren. En net als in de app verschijnt er op het beeldscherm als je een match hebt. Bekijk hier de demonstratievideo van de Tinder-update:

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam