Tinder

Tinder date mondt uit in nierdonatie

Wanneer je een date hebt dan kan dat natuurlijk alle kanten uit, maar dat je naderhand een nier minder hebt, dat is toch een behoorlijke onverwachte wending.

Tinder date

Het overkwam de Amerikaanse vrouw Jen Thomas. Via Tinder leerde ze Rich O’Dea kennen. Toen het koppel uitging om elkaar beter te leren kennen, ontdekte Jen dat Rich zich inzet om geld bij elkaar te krijgen voor onderzoek naar polycystische nierziekte. Erika Branan, een goede vriendin van hem, lijdt immers aan deze ziekte. Erika’s nieren faalden twee jaar geleden en de vrouw wachtte sindsdien op een donor.

Levensreddende swipe

Rich en Jen gingen nooit op een tweede date, maar de nierziekte spookte wel door het hoofd van Jen. Ze besloot de arme vrouw te helpen door een nier af te staan. Na drie maanden en een hele resem tests bleek Jen een match en doneerde ze een nier aan Erika. Een leven is dus letterlijk gered door rechts te swipen op Tinder.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam