Speeddaten Valentijn

Tilburg krijgt haar eigen First Dates

Singles hebben het in deze tijd niet makkelijk in de zoektocht naar liefde. Kroegen zijn dicht en Tinder is voor sommige Tilburgers echt te oppervlakkig. Theater De Nieuwe Vorst komt met een oplossing tijdens Salon de l’Amour. Het theater in Tilburg koppelt vrijgezellen aan een blind date á la First Dates.

Stel je eens voor: op Valentijnsdag met een date lekker filosoferen onder het genot van een glas wijn. Over een bijzondere eerste date gesproken! “Om je kleinkinderen over te vertellen”, aldus organisatoren Arjen en Sophie. Salon de l’Amour is een avond vol filosofische verdieping over de liefde, heerlijke wijntjes en hapjes. De koppels leren elkaars diepste gedachten kennen.

Vragenlijst

Arjen Ploeger en Sophie Sanders hebben een vragenlijst opgesteld waarmee ze denken om singles aan hun lotgenoot te koppelen. Een voorproefje van de vragen: Hou je van ananas? Welk Winnie de Poeh-karakter ben jij? En is God dood? Aanmelden en de vragenlijst invullen kan nog tot en met 21 januari. Je hoort donderdag 28 januari of je ook echt een match hebt. Zo ja, dan mag je een kaartje kopen voor 25 euro. Alleen Tilburgers waarvoor een match is gevonden, zijn welkom op het evenement.

Valentijnsdag

Het streven is om Salon de l’Amour op 14 februari (Valentijnsdag) te organiseren. “We moeten nog even afwachten of dat lukt zo kort na de harde lockdown”, aldus Theater De Nieuwe Vorst.

 

Bron: indebuurt

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen