Speeddaten Valentijn

Tilburg krijgt haar eigen First Dates

Singles hebben het in deze tijd niet makkelijk in de zoektocht naar liefde. Kroegen zijn dicht en Tinder is voor sommige Tilburgers echt te oppervlakkig. Theater De Nieuwe Vorst komt met een oplossing tijdens Salon de l’Amour. Het theater in Tilburg koppelt vrijgezellen aan een blind date á la First Dates.

Stel je eens voor: op Valentijnsdag met een date lekker filosoferen onder het genot van een glas wijn. Over een bijzondere eerste date gesproken! “Om je kleinkinderen over te vertellen”, aldus organisatoren Arjen en Sophie. Salon de l’Amour is een avond vol filosofische verdieping over de liefde, heerlijke wijntjes en hapjes. De koppels leren elkaars diepste gedachten kennen.

Vragenlijst

Arjen Ploeger en Sophie Sanders hebben een vragenlijst opgesteld waarmee ze denken om singles aan hun lotgenoot te koppelen. Een voorproefje van de vragen: Hou je van ananas? Welk Winnie de Poeh-karakter ben jij? En is God dood? Aanmelden en de vragenlijst invullen kan nog tot en met 21 januari. Je hoort donderdag 28 januari of je ook echt een match hebt. Zo ja, dan mag je een kaartje kopen voor 25 euro. Alleen Tilburgers waarvoor een match is gevonden, zijn welkom op het evenement.

Valentijnsdag

Het streven is om Salon de l’Amour op 14 februari (Valentijnsdag) te organiseren. “We moeten nog even afwachten of dat lukt zo kort na de harde lockdown”, aldus Theater De Nieuwe Vorst.

 

Bron: indebuurt

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.