tinder

Tijdens WK wedstrijd meer Tinder matches

Mannen doen er goed aan te Tinderen tijdens de WK wedstrijden. Dat stelt Tinderpunten.nl,  een site waar mannen hun Tinder Profiel kunt testen.

Net als recept van Cola

Tom Gorny van Tinderpunten. “Het Tinder algoritme is top geheim, net als het recept van Cola, maar uit de reacties die wij krijgen blijkt dat Tinderen tijdens de wedstrijden van Oranje significant meer matches oplevert! Dat verbaasde ons en we zijn het zelf gaan testen. Het bleek waar te zijn.”

Basis van succes is goed profiel

Overigens blijken mannen niet zo best te zijn in het maken van een goed Tinderprofiel. De basis van succes op Tinder is een goed profiel. Onderzoek onder 512 mannen via Tinderpunten.nl liet zien dat de meeste mannen een onvoldoende scoren. Slechts 32 % scoorde goed of uitstekend. Die deelden dus ook direct hun scores via Facebook. De rest hield beschaamd zijn mond.

Goed Tinderen zo makkelijk nog niet

Tom Gorny: ‘Tinder lijkt heel simpel maar er zitten nogal wat addertjes onder het gras. Goed Tinderen is ingewikkelder dan het lijkt! Een paar verbeteringen van je profiel hebben grote effecten.’

Meer mannelijk aanbod

Op tinderpunten.nl kun je alleen als man testen hoe goed je profiel is en hoe goed jij Tindert. Gorny:’ Vrouwen krijgen al veel meer matches dan mannen omdat er relatief veel meer mannelijk aanbod is. Daarbij zijn mannen erg visueel, dus voor een vrouw is het voldoende een goede foto van zichzelf te plaatsen. Mannen moeten iets meer moeite doen. Een Tinderprofiel lijkt zeer eenvoudig, maar veel mannen blijken de plank volledig mis te slaan. Wij houden met www.tinderpunten.nl mensen een spiegel voor.’

Wil jij weten hoe goed jij Tindert? Ga naar Tinderpunten.nl en doe de test.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.