seks

Tijdens seks denkt helft vrouwen aan een ander

Je kunt als single een relatie best wel eens verdealiseren. Maar na het lezen van deze resultaten kom je daar misschien toch op terug. Want wanneer je denkt dat jouw partner alleen maar oog heeft tijdens een vrijpartij, dan kom je bedrogen uit. De helft van de vrouwen denkt tijdens de seks namelijk aan… een ander. 

Fantaseren

Volgens een onderzoek van seksspeeltjesfabrikant Lovehoneyzou maar liefst 46 procent van de ondervraagde vrouwen en 42 procent van de ondervraagde mannen tijdens de seks met elkaar fantaseren over iemand anders.

Onderwerp seks fantasieën

Ook naar het onderwerp van die fantasieën werd gevraagd. Uit de poll bleek dat de meeste vrouwen op het moment suprême denken aan een knappe Hollywoodster, iemand uit de fitness of een collega.

Seks op de werkvloer

Over collega’s gesproken: uit hetzelfde onderzoek bleek dat 8% van de ondervraagde vrouwen al het bed deelde met haar baas. Bij de mannen lag dat percentage beduidend lager: slechts 2% onder hen had seksuele betrekkingen met zijn leidinggevende.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.