breadcrumbing datingtrend

Tijd tekort als werkende single: zo vind je wél de liefde van je leven

Als werkende single kun je natuurlijk op zoek naar de liefde door uren te swipen op datingapps als Happn en Tinder. Toch brengen deze apps twee grote nadelen met zich mee: ze zijn tijdrovend én de kans dat je een collega tegenkomt (ongemakkelijk!) is zeer aanwezig. Wij ontdekten een app die deze nadelen niet kent. Via Once vind je moeiteloos de perfecte match terwijl je verder anoniem blijft.

Matchmakers

Waar de meeste apps zich puur en alleen baseren op een computeralgoritme, maakt Once gebruik van ruim 300 menselijke matchmakers. Hoe dit proces werkt? Het algoritme maakt een voorselectie op basis van je locatie, seksuele voorkeur, leeftijd en je geloof- en etniciteit voorkeuren. Vervolgens kiest een matchmaker op basis van foto’s, je persoonlijke beschrijving en verdere doorslaggevende indicaties op je profiel de voor jou perfecte kandidaat.

Eén per dag

In plaats van doodgegooid worden met honderden foto’s en profielen, krijg je bij Once slechts één match per dag te zien. Vervolgens heb je 24 uur de tijd om contact op te nemen en een privégesprek met hem of haar aan te gaan. Overzichtelijk, makkelijk en bovenal supersnel. Daten is immers leuk, maar je hebt ook nog een baan en een sociaal leven.

Persoonlijke matchmaker

Blijkt je match van vandaag toch niet jouw droompartner? Met de premiumfunctie ‘kies zelf voor morgen’ kun je (tegen betaling) je eigen match voor de volgende dag kiezen of klik op de knop ‘match mij opnieuw’ om gematcht te worden met iemand die ook op dat moment online is. Zo kun je gelijk in gesprek gaan. Voor een kleine €10 kun je via de app een gesprek beginnen met een Persoonlijke Matchmaker. Hij of zij biedt niet alleen een luisterend oor, maar ook advies en de beste matches. Altijd al een Michiel Huisman look-a-like gewild die in Badhoevedorp woont? Je Persoonlijke Matchmaker gaat op zoek!

Inmiddels zijn er in Nederland ruim 100.000 singles op zoek naar de liefde via Once. Ook je levenspartner vinden? De app is gratis te downloaden voor Android en via de App Store.

Bron: Jan Magazine

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam