Tijd over? Bouw aan jezelf!

Met deze opleidingen kun je een ander echt helpen
Heb je tijd over? Bouw aan jezelf! Er zijn diverse mooie opleidingen die je kunt volgen om andere mensen te helpen, zoals de opleiding tot vitaliteitscoach. Wij zochten uit welke opleidingen er zoal zijn op dit gebied en vertellen je wat je hier precies mee kunt. Ben jij al nieuwsgierig? Ontdek waar jouw hart ligt en bekijk welke opleiding het beste bij jou past.

Volg een opleiding tot leefstijlcoach


De leefstijlcoach opleiding is erg populair. De leefstijlcoach helpt ervoor te zorgen dat mensen inzicht in hun vitaliteit en gezondheid krijgen. Het lijkt wellicht eenvoudig om gezonder te gaan leven, maar het is moeilijk om veranderingen op de lange termijn vast te houden. Daar helpt een persoonlijke coach bij. Ook zal de leefstijlcoach aan andere advies kunnen geven over slaap, stress en voeding.

Volg een opleiding tot NLP coach


Een NLP coach heractiveert de al aanwezige bronnen in het systeem van de cliënt. Hierbij kun je denken aan hulpbronnen zoals innerlijke rust, kracht zelfvertrouwen en mentale balans. Ook is de NLP coach gespecialiseerd op het gebied van verandering en persoonlijke groei. Deze opleiding is erg populair en wordt dan ook veel gekozen.

Doe een opleiding tot kindercoach


Je kunt ook de opleiding tot kindercoach volgen. Hierbij leer je te luisteren en te kijken naar een kind zonder hierbij te oordelen. Ook leer je ouders en eventueel andere hulpverleners en leerkrachten te begeleiden in hun hulpvragen. Deze hulpvragen kunnen gaan over ontwikkelingsfasen, emoties, gedrag en opvoeden in algemene zin. Je kunt als kindercoach zowel kinderen als jongeren ondersteuning bieden. Dit beperkt zich niet enkel tot kinderen.

Volg de opleiding toegepaste psychologie


Als toegepast psycholoog ben je een specialist in gedrag. Je kunt zowel bij individuen als bij groepen het gedrag beoordelen en beïnvloeden. Zo kun je iemand coachen in het veranderen van zijn/haar leefstijl na een revalidatie of een langdurig zieke werknemer ondersteunen om weer naar de werkplek terug te keren. Na het volgen van de opleiding toegepaste psychologie ben je breed inzetbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook werken voor een werkgever en deze helpen met de werving en selectie of een medewerker helpen met loopbaanbegeleiding.

Weet jij al welke opleiding je het meest aanspreekt? Verdiep je eens in bovenstaande opleidingen en kies de opleiding uit waarmee jij aan jezelf wilt bouwen in je vrije tijd.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Mike ·
23 juni 2023

Avondeten op een Budget: Betaalbare en Smaakvolle Recepten voor Singles

By Mike ·
23 juni 2023

De kunst van het scheren: Essentiële tips voor single mannen

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?