Tijd over? Bouw aan jezelf!

Met deze opleidingen kun je een ander echt helpen
Heb je tijd over? Bouw aan jezelf! Er zijn diverse mooie opleidingen die je kunt volgen om andere mensen te helpen, zoals de opleiding tot vitaliteitscoach. Wij zochten uit welke opleidingen er zoal zijn op dit gebied en vertellen je wat je hier precies mee kunt. Ben jij al nieuwsgierig? Ontdek waar jouw hart ligt en bekijk welke opleiding het beste bij jou past.

Volg een opleiding tot leefstijlcoach


De leefstijlcoach opleiding is erg populair. De leefstijlcoach helpt ervoor te zorgen dat mensen inzicht in hun vitaliteit en gezondheid krijgen. Het lijkt wellicht eenvoudig om gezonder te gaan leven, maar het is moeilijk om veranderingen op de lange termijn vast te houden. Daar helpt een persoonlijke coach bij. Ook zal de leefstijlcoach aan andere advies kunnen geven over slaap, stress en voeding.

Volg een opleiding tot NLP coach


Een NLP coach heractiveert de al aanwezige bronnen in het systeem van de cliënt. Hierbij kun je denken aan hulpbronnen zoals innerlijke rust, kracht zelfvertrouwen en mentale balans. Ook is de NLP coach gespecialiseerd op het gebied van verandering en persoonlijke groei. Deze opleiding is erg populair en wordt dan ook veel gekozen.

Doe een opleiding tot kindercoach


Je kunt ook de opleiding tot kindercoach volgen. Hierbij leer je te luisteren en te kijken naar een kind zonder hierbij te oordelen. Ook leer je ouders en eventueel andere hulpverleners en leerkrachten te begeleiden in hun hulpvragen. Deze hulpvragen kunnen gaan over ontwikkelingsfasen, emoties, gedrag en opvoeden in algemene zin. Je kunt als kindercoach zowel kinderen als jongeren ondersteuning bieden. Dit beperkt zich niet enkel tot kinderen.

Volg de opleiding toegepaste psychologie


Als toegepast psycholoog ben je een specialist in gedrag. Je kunt zowel bij individuen als bij groepen het gedrag beoordelen en beïnvloeden. Zo kun je iemand coachen in het veranderen van zijn/haar leefstijl na een revalidatie of een langdurig zieke werknemer ondersteunen om weer naar de werkplek terug te keren. Na het volgen van de opleiding toegepaste psychologie ben je breed inzetbaar. Je kunt bijvoorbeeld ook werken voor een werkgever en deze helpen met de werving en selectie of een medewerker helpen met loopbaanbegeleiding.

Weet jij al welke opleiding je het meest aanspreekt? Verdiep je eens in bovenstaande opleidingen en kies de opleiding uit waarmee jij aan jezelf wilt bouwen in je vrije tijd.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

13 mei 2022

Beschermd: Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single