penisbreuk seksstandjes
29 september 2009

Tien gouden regels voor een geweldige one-night stand

One-night-stands zijn steeds vaker een onderdeel van iemands seksueel leven. Omdat je single bent en niet op zoek naar een relatie, maar wel seksuele bevrediging zoekt bijvoorbeeld. Maar wat zijn nu de tien gouden regels om zo’n wilde nacht vlekkeloos te laten verlopen?

10 gouden regels voor een one-night-stand

1. Off limits

Doe het niet met iemand die je nog vaak zal tegenkomen, want dat zorgt voor vreemde en soms gênante situaties zoals vrienden van broers of zussen, buren of broers en zussen van vrienden. Tenzij het de bedoeling is om een seksrelatie te starten met deze persoon, en dan nog.

2. Stop op tijd
Als je ook maar het vermoeden hebt dat je partner-voor-een-nacht toch iets meer wil dan enkel seks (die nacht), dan moet je van je hart een steen maken en het hele gebeuren afblazen. Zo niet, creëer je meer problemen voor jezelf in de toekomst. Je moet van elkaar op voorhand zeker weten dat hij/zij hetzelfde verwacht als jij.

3. Benadruk het niet
Ook al zijn jullie alle twee zeker van jullie voornemen om het bij één nacht te houden, daarom moet je het nog niet in de ander zijn gezicht wrijven. Bijvoorbeeld: ‘we zijn klaar, kan je gaan’ of  ‘gewoon om zeker te weten: ik mag nu gaan hè.

4. Hou je emoties ver weg
Hou de emoties oppervlakkig. Deel geen lange verhalen over je moeder, je zus of je ex en je moet het van hem/haar ook niet pikken. Dit is eenmalig, hou het dan ook licht en vrolijk.

5. Veilige seks
Veilige seks is altijd en overal nodig, tenzij jullie alle twee getest zijn en een monogame relatie hebben. Dring aan op een condoom, en neem er altijd zelf mee. Vertrouw daarvoor niet op een sekspartner die je niet kent!

6. Blijf waakzaam
Een condoom beschermt je niet tegen alles. Blijf dus zeker waakzaam voor lichamelijke signalen die je waarschuwen dat er iets aan de hand is. Aarzel niet om naar een dokter te stappen en om je te laten behandelen.

7. Laat je gaan
Omdat je deze persoon hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal zien (of spreken of voelen), kan je ook die fantasie in werkelijkheid omzetten. Het geeft je de kans een beetje kinkier of sexier te zijn dan wat je normaal zou doen. Ga ervoor, maar neem wel zekere veiligheidsregels in acht. Let op met bondagespelletjes met iemand die je niet kent.

8. Eén kans
Dit is een eenmalige gelegenheid: wees dus niet te lief en geef niet alleen maar vraag ook, en zeker voldoende!

9. Slapen
Een dilemma: blijven slapen of laten blijven slapen of niet? Zeker na middernacht op een weekdag is een nachtje blijven slapen (en een kop koffie ‘s ochtends) maar zo beleefd. Tenzij je het idee echt niet kan verdragen. Maak het je partner dan zeker voor de seksuele gebeurtenissen duidelijk.

10. Contact
Als je de persoon nooit meer wil terug zien, lieg dan niet dat je zal bellen. Zeg gewoon waar het op staat, en bedank (liefst gemeend) voor een toffe avond.

Bron: AD

Delen:
Facebook Twitter Icon

1 reacties

  1. Lekker de spanning van een one night stand is zeker leuek maar je moet er wel tegen kunnen, de scheiding van seks en liefde speeld hier een belangrijke rol

    natascha | 21-10-2014
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Slechts 1 op 3 van de Nederlanders en Vlamingen weet wat intersekse is

Voor het eerst is onderzoek gedaan naar de kennis en opvattingen...

Minder taboes bij online daten

Waar zo’n 20 jaar geleden online daten nog nieuw en onbekend...

Nederlandse vijftigplussers meer tevreden over seksleven dan Vlamingen

Nederlandse vijftigplussers zijn over het algemeen meer tevreden over hun seksleven dan Vlamingen.

Heb je één van deze 4 sterrenbeelden? Dan ben jij een beest in bed!

Standje ‘brave missionaris’ komt niet voor in jouw seksleven. Jij houdt...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie