singles uitgaan

Thuisgevoel is wat veel singles missen

Singles trekken er liever op uit, dan dat ze thuis alleen op de bank kruipen. Het onderkomen van de vrijgezellen speelt hierbij een belangrijke rol. Zo ontbreekt bij 40 procent het thuisgevoel.

De hort op

Vooral jonge singles zijn liever de hort op, blijkt uit een onderzoek onder ruim tweeduizend singles. De jonge flierefluiters snakken naar een nieuwe partner. Tweederde geeft aan dat een nieuw liefje de leegte in huis zou kunnen opvullen.

Oude singles gelukkig

Oudere singles daarentegen voelen zich wel thuis. Ruim de helft van de alleenstaande 50-plusser geeft aan dat een nieuwe partner het thuisgevoel juist zou verstoren.

Leegte opvullen

Hoewel een groot deel graag een nieuwe liefde over de vloer zou hebben, zijn vrijwel alle singles blij met hun vrijheid. Wel proberen ze de leegte op te vullen door spullen, huisdieren of bezoek. Met name de jonge singles hebben graag mensen over de vloer. De oudere generatie vrijgezellen heeft hier iets minder behoefte aan.
Bron: Telegraaf

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.