Veel mensen stappen ondanks een nare scheiding of pijnlijke relatiebreuk enige jaren later vrolijk opnieuw in het huwelijksbootje om de liefde te bezegelen. Acteur Thijs Römer moet er niet aan denken. 

Eens maar nooit meer

“Nee, absoluut niet. Dat doe je één keer, en om dat nou weer in herhaling te gooien.” Dat zegt hij tegen de Telegraaf afgelopen donderdag. “Ik vond het fantastisch en heb het in volle overtuiging gedaan. Het is geweldig mooi geweest, maar ik zie dat niet nog een keer gebeuren.”

Op Tinder

Op de vraag of hij zich ooit nog zal overhalen door een leuke vrouw, antwoordt Römer: “Tot op heden niet. Collega’s raadden me toevallig wel net aan om op Tinder te gaan, maar ook dat is geen optie voor mij.”

Open voor nieuwe ontmoeting

Eerder gaf de acteur aan weer zin te hebben om een nieuw persoon te ontmoeten. “Mocht er ooit een mooie en leuke vrouw langskomen, dan is het geen probleem. Tuurlijk niet! Ik sta er zeker voor open”, aldus Römer. In februari gingen Römer en zijn vrouw Katja Schuurman uit elkaar. Schuurman heeft inmiddels een nieuwe liefde gevonden, de veertien jaar jongere Freek

Zou jij nog eens willen trouwen? Laat je reactie hieronder achter of op onze Facebookpagina!